El Joventut guanya el darrer partit a casa

L'equip mataroní ha fet una gran primera part i després s'ha relaxat

L'equip del Joventut Handbol Mataró ha guanyat el darrer partit de la lliga a la seva pròpia pista superant amb força comoditat l'Esplugues, equip de la zona baixa, i d'aquesta manera continua mantenint el tercer lloc de la classificació.
El partit d'avui ha tingut dues parts clarament diferenciades, ja que a la primera part l'equip local ha fet una autèntica exhibició davant d'un equip que no ha existit. La defensa local treballava molt intensament, Noper sota pals ha fet 14 aturades a la primera part, i s'han recuperat moltes pilotes que permetien treure el contraatac i fer gols fàcils, i així s'ha arribat el descans amb un contundent 21-10, destacant Roc Segarra que ha fet 6 gols en aquesta primera part.

150425 HA Mataró - Esplugues

A la represa l'equip local s'ha relaxat molt en defensa donant moltes facilitats a l'equip espluguenc que ho ha aprofitat per ficar-se dins del partit, marcant 12 gols en 15 minuts (entre el 10 i el 25 de la segona part) i reduint la diferència fins als quatre gols quan faltaven cinc minuts. En el tram final el Joventut ha tornat a posar-s'hi i ha tancat amb sis gols d'avantatge.

JOVENTUT MATARÓ - ESPLUGUES 36-30

JOVENTUT MATARÓ: Noper Sowe i Jordi Armadans porters; Marc Martínez (2), Dani Aguilera (3), David Pedragosa (1), Oriol Vaqué (1), Guillem Fàbregas (3), Bernat Muñoz (6), Berenguer Chiva (2), Toni Busquets, Roc Segarra (8), Marc Castilla, Eric Martínez, Àlex Bosch (5), Bernat Bonamusa (4).
ESPLUGUES: Delgado, Giménez porters; Joan Pi (6), Vigo, Víctor García, Ras, Bisbe (1); Amiano (1), Martorell (2), V. Joanneau (3), Gumà (7),  Ochoa (3), Julen Garcia (2), Sergio Joanneau (5).
PARCIALS: 4-0, 7-3, 11-4, 15-5, 19-7, 21-10 descans; 24-12, 26-16, 29-19, 29-23, 32-28, 36-30.