El Joventut Mataró continuarà lluitant tot i els cops patits

L’equip groc-i-negre rep demà dissabte el Dominicos de Saragossa

mataro-montcada

L’equip del Joventut Handbol Mataró va veure trencada la seva espectacular ratxa de 18 partits sense perdre, però perquè això passés va haver de patir un fort cop com va ser la lesió gravíssima del porter Oriol Mas (després de la que havia patit unes setmanes enrere l’altre porter del primer equip Alberto Ruiz) i tenir al davant un dels dos líders a la seva pista. I tot i això l’equip va lluitar de valent i només va perdre per la mínima.

És evident que el jugadors es mereixen el recolzament de l’afició en el partit que demà dissabte jugaran a les 18 hores davant el Dominicos saragossà, que ja ha visitat dues vegades la pista del pavelló T.M.Roca a 1a Estatal i en les dues ocasions va perdre per la mínima: temporada 11-12 amb resultat de 30-29, amb gol de Sergi Rodríguez en els darrers instants, i temporada 10-11 amb el resultat de 31-30, amb gol de David Pedragosa de falta directa ja amb el temps acabat.
De ben segur els jugadors mataronins continuaran lluitant fins al final de lliga, en les quatre jornades que queden, per intentar aconseguir una de les dues primeres places.
I aquesta jornada és important perquè els dos primers tenen partits complicats, davant Montcada i Sant Joan Despí.

27a jornada (11 d’abril)

S.Martí Adrianenc- Montcada
S.Joan Despí - Granollers B
JOV. MATARÓ- Dominicos
Palautordera- Sarrià
Sant Cugat- OAR Gràcia
Stadium- S.Quirze
Vendrell- Gavà
S.Esteve Sesrovires- Esplugues

El femení amb els deures fets repeteix a casa

L’equip femení del Joventut Handbol Mataró que ja té la permanència assegurada a la Lliga Catalana repeteix a casa i ho fa rebent, a les 21 hores, el Vilanova del Camí, penúltim classificat i ara mateix en posició de descens.