El Joventut Mataró posa el líder contra les cordes

Tot i la derrota, els homes d'Héctor Del Pino han fet un gran partit, en el que la pitjor notícia ha estat la lesió del porter Oriol Mas

• Diumenge, 29 Març 2015 18:29

El Joventut Handbol Mataró ha perdut per la mínima al camp del Granollers B, colíder de la 1a Estatal, i ha vist com es posava punt final a la seva magnífica ratxa de 18 jornades sense perdre. Els groc i negres visitaven l'Olímpic només un punt per darrere dels vallesans, per tant amb la possibilitat de superar-los. I s'hi han quedat ben a prop. Els d'Héctor Del Pino guanyaven al descans (11-14), però al final han acabat cedint per la mínima 28-27, lluitant fins al darrer minut. La pitjor notícia, sens dubte, la greu lesió (de tíbia i peroné) del porter Oriol Mas, després de perdre fa unes jornades a Alberto Ruiz, l'altre porter del primer equip, per tota la temporada per una lesió al genoll.

Granollers B - Joventut

La primera meitat ha estat dominada per l'equip mataroní, amb molta intesitat defensiva, gairebé sempre per davant en el marcador, sobretot després del 4-4. Poc abans del minut 20 de partit ha arribat la jugada fatídica i fortuïta en què Oriol Mas s'ha lesionat de gravetat, havent d'aturar-se el partit durant gairebé mitja hora mentre s'esperava l'assistència mèdica, quan el marcador era de 6-8. Quan s'ha reprès el partit els mataronins han seguit portant la batuta, tot i el cop dur anímic que han patit, posant el 9-13 en el marcador amb un parcial de 0-3 aprofitant una molt bona sèrie de defenses, arribant al descans amb una renda de tres gols (11-14), amb un David Pedragosa molt inspirat.

Granollers B - Joventut Gol Bernat Muñoz

A la segona part el Granollers ha sortit molt més intens en defensa, posant molts problemes a l'atac mataroní, que en nou minuts tan sols ha pogut marcar un gol, encaixant un parcial de 6-1 i obligant a Héctor Del Pino a demanar temps mort amb el 17-15 al marcador. El Joventut ha perdut moltes pilotes a la represa, en moments clau quan s'acostaven en el marcador, i això els impedia equilibrar-lo de nou. Els locals, amb l'encert de Cañellas des de fora i Gassama des de l'extrem –els dos juguen habitualment amb el primer equip del Granollers a ASOBAL–, així com d'Aleix des del pivot, han donat al seu equip quatre gols de renda (24-20), obligant al tècnic visitant a demanar un nou temps mort. Els mataronins han lluitat fins al final, però de nou algunes errades en moments clau –un penal errat, tres en total, i un contraatac perdut per posar-se a un gol faltant un minut, entre d'altres– han impedit la remuntada, arribant el 28-27 amb un gol de Bernat Bonamusa al darrer instant.

BM GRANOLLERS - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 28-27

KH-7 BM GRANOLLERS: Guàrdia i Forns porters; Blanchart, Cañellas (6), Flores (4), Gassama (5), González, Hernández, Martínez (5), Montolio, Peresson (1), Pérez (3), Pey (3), Vila (1), Artiaga i Domingo. 28 gols de 51 xuts. 4 exclusions.
JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Mas i Jordi Armadans porters; Marc Martínez (1), Toni Busquets (2), Oriol Vaqué (1), David Pedragosa (7, 1 de p.), Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (7), Jan Bonamusa, Roc Segarra (2), Bernat Muñoz (5), Eric Martínez, Berenguer Chiva, Guillem Fàbregas, Marc Castilla (1), Àlex Bosch. 27 gols de 46 xuts. 5 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 4-4, 4-4, 6-8, 9-10, 11-14 descans; 14-15, 18-16, 19-18, 22-20, 25-22 i 28-27.