La ratxa del Joventut continua a Sabadell

Ha guanyat l'OAR Gràcia i arriba ja a les 17 jornades d'imbatibilitat

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat amb gran solvència a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell i d'aquesta manera acumula ja 17 jornades consecutives sense conèixer la derrota i es manté a un sol punt dels dos líders que ara són Granollers B i Sant Martí Adrianenc, ja que el Montcada, el pròxim rival de l'equip mataroní, només va poder empatar davant el Palautordera i ara queda igualat a punts amb el Joventut.

Mataro-Gràcia

El partit d'avui ha estat dominat des de bon començament per l'equip d'Hèctor del Pino, que abans de l'equador de la primera part ha agafat un clar avantatge de quatre gols (5-9) aprofitant quasi al cent per cent els seus atacs. Però uns moments de relaxació i l'encert en el xut exterior de Sergi Cazalla (4 de4 a la primera part) han igualat el partit i al descans s'ha arribat amb un ajustat 15-16.

Però es veia que quan el Joventut premés l'accelerador marxaria al marcador i això ha succeït a l'inici de la segona part en què el Joventut s'ha posat amb set gols d'avantatge (17-24) en un moment en què estava només amb quatre jugadors de pista i ha fet un parcial de 0-2 que ha deixat força enfonsat l'equip local que, tot i els seus esforços, no s'ha pogut posar mai en disposició de tornar a lluitar pel triomf.

OAR GRÀCIA SABADELL - JOVENTUT MATARÓ 29-35

OAR GRÀCIA: Bonas i Canet porters; Rocher (1), Conejero (1), Domínguez (3), Fenoy (3), Francès, Izquierdo (2), Villoria (5), Soto (1), Cazalla (5), Escudero (2), Sobrino (1), Escuert (2), Abadal (3). 29 gols de 55 xuts. 11 pèrdues i 5 exclusions.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas porter (14 aturades, entre elles 4 penals); Marc Martínez (2), Bernat Bonamusa (7), Toni Busquets (5), Roc Segarra (3), Jan Bonamusa (2), David Pedragosa (8, 3 de p.), Dani Aguilera (2), Bernat Muñoz (2), Guillem Fàbregas (1), Berneguer Chiva, Eric Martínez, Marc Castilla (2), Àlex Bosch (1), Oriol Vaqué. 35 gols de 50 xuts. 12 pèrdues i 6 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 5-6, 6-9, 8-9, 11-12, 15-16 descans; 16-21, 18-25, 21-28, 24-30, 26-35, 29-35.