El Joventut Handbol Mataró guanya de forma còmoda

Amb la victòria sobre el Sant Quirze ja porta 16 jornades sense perdre

El Joventut Handbol Mataró ha superat sense massa problemes el Sant Quirze i d'aquesta manera ja encadena 16 jornades sense perdre, igualant el que va fer el BM La Roca la temporada passada quan va quedar campió de la 1a Estatal. Però les victòries dels tres líders a pista contrària fan que l'equip mataroní estigui encara un punt per sota d'ells.

El partit d'avui al Pavelló Teresa Maria Roca ha estat sempre dominat per l'equip local. A la primera part l'equip vallesà, que està fent una molt bona segona volta de campionat (portava 10 dels 14 punts) ha semblat que podria plantar cara, gràcies a un bon atac, però en defensa no podia aturar l'allau de joc local i al descans s'ha arribat amb avantatge mataroní de cinc gols.

150307 HA Mataró - Sant Quirze

A la represa el Sant Quirze ha mantingut la diferència fins al minut 8 (23-18), i ha intentat mantenir el ritme de l'equip local, però ha acabat cedint. Les rotacions que anava fent el tècnic local li permetien mantenir la intensitat mentre que el rival anava baixant i el Joventut ha fet un parcial de 10-1 en 15 minuts, que ha portat el marcador fins al 33-19, deixant el partit decidit quan faltaven quasi deu minuts.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - SANT QUIRZE 38-23

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Jordi Armadans (que ha debutat en els minuts finals) porters; Marc Martínez (1), Toni Busquets (6), David Pedragosa (4, 2 de p.), Bernat Bonamusa (4), Jan Bonamusa (4), Bernat Muñoz (3), Dani Aguilera (6), Marc Castilla (3), Oriol Vaqué (3), Roc Segarra (1), Àlex Bosch (3), Berenguer Chiva, Guillem Fàbregas (1), Eric Martínez. 38 gols de 54 xuts. 12 pèrdues i 3 exclusions.
SANT QUIRZE: Costa i Gonzàlez porters; Damont, Madriles, Oriol Fernàndez (1), Esquerra (4), Perelló (1), Asensio (4), Marc Roca, Carles Carrillo (2), Altés (2 de p.), Renom (3), Oriol Carrillo, Xavier Roca (4), Marc Carrillo (2). 23 gols de 46 xuts. 17 pèrdues i 5 exclusions.
PARCIALS: 2-2, 5-3, 9-6, 13-9, 16-12, 20-15 descans; 22-17, 23-18, 26-18, 31-19, 34-21, 38-23.