El Joventut empata a Sant Cugat en un partit vibrant

L'equip groc-i-negre ja porta 15 jornades, o sigui tota una volta, sense perdre

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit in-extremis un valuós punt a la pista del Sant Cugat, el darrer equip que ha pogut derrotar els mataronins en aquesta lliga, i també l'únic equip que els ha pogut superar al pavelló Teresa Maria Roca. Amb aquest empat es trenca la ratxa de victòries, però es manté la d'imbatibilitat que arriba ja a 15 partits, o sigui, tota una volta.

Ha estat un partit vibrant amb força alternatives al marcador, amb moments de clar domini visitant (10-14 als 20 minuts de la primera part) i també altres de clar domini local (23-20 als 10 minuts de la segona part). S'ha arribat al final de forma ajustada i després que el Sant Cugat marqués el 33-32 quan faltaven 27 segons per acabar, Hèctor del Pino ha demanat temps mort i Bernat Muñoz ha fet el definitiu empat a 33.

A la primera part el Joventut ha començat amb un altíssim nivell en atac superant fàcilment la defensa local, amb David Pedragosa i Bernat Muñoz fent un 100% dels seus llançaments, per fer pujar el marcador fins al 10-14 als 20 minuts. Però en el tram final, i curiosament coincidint amb una superioritat, el Joventut ha començat a perdre els papers, ha perdut moltes pilotes i el Sant Cugat ho ha aprofitat per remuntar, fent 9 gols en els seus 10 darrers atacs, molts de contraatac i altres fent arribar pilotes a extrems i pivots, a causa de l'especial atenció que tenia la defensa mataronina per frenar Marc Jordan, el màxim golejador de la categoria.

Mataro-Sant Cugat

A la represa, el Sant Cugat ha vist com un dels seus porters rebia vermella per tallar un contraatac amb falta, però a partir d'aquell moment ja no ha vist cap exclusió més en els 25 minuts que restaven i en canvi el Joventut n'ha vist tres, dues d'elles a Toni Busquets, puntal de la defensa. Els locals amb un 5:1 en defensa sobre Pedragosa han dificultat més l'atac mataroní, i amb Adrià León inspirat, ha aconseguit tres gols d'avantatge als deu minuts (23-20) i a partir d'aquí ja gairebé sempre ha portat la iniciativa, però en el tram final el seu golejador Marc Jordan potser s'ha obsessionat massa en resoldre ell, ha fallat tres llançaments, i el Joventut, mantenint la calma, ha pogut remuntar un 32-30, i aconseguir l'empat quan faltaven tres segons per acabar el partit, gràcies a un gran xut exterior de Bernat Muñoz.

SANT CUGAT - JOVENTUT MATARÓ 33-33

SANT CUGAT: Eloi Gutiérrez i Nicolau porters; Jordan (10, 2 dep.), Herrero (2), Dolz, Masllorens (1), Abalí (5), Cortés (5), Marín (2), Ferrer (2), León (5), March (1), Àlvarez. 33 gols de 51 xuts, 8 pèrdues i 2 exclusions i 1 vermella.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez (3), Toni Busquets (1), Bernat Muñoz (7), David Pedragosa (12, 5 de p.), Bernat Bonamusa (4), Àlex Bosch (1), Jan Bonamusa (2), Guillem Fàbregas (1), Dani Aguilera (1), Marc Castilla (1), Oriol Vaqué, Berenguer Chiva, Eric Martínez. 33 gols de 45 xuts. 13 pèrdues de pilota. 4 exclusions.
PARCIALS: 2-3, 5-6, 7-9, 10-14, 14-15, 19-17 descans; 20-20, 23-20, 25-24, 28-27, 31-29, 33-33.