El Joventut Handbol Mataró busca igualar el seu rècord

Els mataronins buscaran diumenge a Sant Joan Despí la desena victòria consecutiva

Mataro-Sant Joan d'Espi

Aquest diumenge el Joventut Handbol Mataró visita la pista del Sant Joan Despí, un equip situat a mitja taula que ve de perdre 25-22 a la pista del Palautordera. L’equip mataroní intentarà, en un camp força complicat, igualar el seu rècord de 10 victòries consecutives a 1a Estatal, que té des de la temporada 2010-11, quan també dirigia l'equip Hèctor del Pino. El matx es jugarà a les 12:30 hores.

L'equip local va ser la revelació a l'inici del campionat (precisament va perdre la seva imbatibilitat a Mataró), però ara està una mica més fluix i en el darrer partit a casa seva va cedir davant el Sesrovires. Tot al contrari del Joventut Mataró, que ostenta la millor ratxa del campionat amb 9 victòries consecutives (acostant-se a les 11 que va assolir el líder a l'inici del campionat), i amb 12 jornades seguides sense perdre.

És partit inèdit a la categoria a la pista santjoanenca. A la primera volta a Mataró, com hem dit, la victòria va ser per als locals però de forma molt treballada amb un marcador final de 30-28.

L'equip femení juga a casa

Per la seva part l'equip femení del Joventut, després d'una jornada de descans, torna a la competició de Lliga Catalana rebent l'Ascó el dissabte a la tarda a les 18 hores. El rival és el campió de la lliga regular la temporada passada. L'equip local intentarà millorar la seva trejectòria a casa, on fins ara només ha sumat 3 punts, i posar-se al nivell del que fa a fora on ja n'ha tret 9, dos d'ells a la pista de l'Ascó a la primera volta.