El Joventut guanya al fortí de Sesrovires

Un gol de Bernat Muñoz a un segon del final dóna els dos punts a l'equip groc-i-negre

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit una brillant i agònica victòria a la difícil pista del Sant Esteve Sesrovires, un dels equips amb més llarg historial a la 1a Estatal -al "fortí sesrovirenc" com és conegut pels aficionats a l'handbol-, i d'aquesta manera ja encadena set victòries consecutives i 10 jornades sense perdre, i es manté en la lluita pels llocs de promoció d'ascens.

El partit ha estat molt complicat i l'equip mataroní ha hagut de demostrar un gran ofici, personalitat i esperit de lluita per capgirar el bon inici que havien fet els locals, que als 12 minuts dominaven per 9-4, superant fàcilment la defensa groc-i-negre, (amb Campanyà, un dels màxims golejadors de la categoria molt inspirat), i a més trencant l'ofensiva mataronina amb la seva defensa oberta. Però un temps mort ha redreçat una mica la situació, l'equip local només ha pogut fer 3 gols en la segona meitat de la primera part i al descans la diferència ja s'havia reduït a dos gols (12-10) i el partit quedava completament obert.

mataro-granollers

A la represa la defensa mataronina s'ha afermat més amb la presència del reaparegut Oriol Vaqué junt amb Toni Busquets al centre de la defensa 6:0, i un parcial de 0-4, al voltant dels deu minuts, ha permès capgirar el marcador des del 15-13 fins al 15-17, i a partir d'aquí els nervis ja han passat a l'equip local. Tot i això han empatat a 17 gols, i a partir d'aquí i fins al final el partit ha estat un estira-i-arronsa, amb gol mataroní respost per gol sesrovirenc fins al 23-23. A falta d'un minut l'equip local ha disposat de pilota per avançar-se però no ho han fet. Quedaven 13 segons i, després d'un temps mort, el Joventut ha preparat jugada i Bernat Muñoz ha xutat quan quedava un segon per al final en posició molt forçada i... cap a dins!

SANT ESTEVE SESROVIRES - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 23-24

SESROVIRES: Madico i Cañamero porters; Cabello (4), Campanyà (6), Falguera, Folch (6), Jacobo Gracia (4), Joel Navarro, Abel Navarro, Pujol (3), Serrano, Sesplugues, López i Ridao.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez (3), Bernat Muñoz (6), Toni Busquets (2), David Pedragosa (3), Berenguer Chiva (1), Jan Bonamusa (2), Guillem Fàbregas, Marc Castilla (3), Dani Aguilera, Roc Segarra (2), Àlex Bosch, Bernat Bonamusa (2), Eric Martínez, Oriol Vaqué.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 7-3, 9-5, 9-8, 10-9, 12-10 descans; 13-12, 15-16, 18-18, 19-20, 21-22, 23-24.