El Joventut guanya donant espectacle

La primera part davant la UE Sarrià és del millor que s'ha vist en molt de temps al Teresa Maria Roca

El Joventut Handbol Mataró ha encadenat la seva sisena jornada d'imbatibilitat superant amb gran solvència i donant espectacle a un equip, com és la UE Sarrià, que estava dos punts per sobre a la classificació i que sempre solia donar molts problemes en les seves visites aquí a Mataró.

mataro-sarrià

Però avui l'equip d'Hèctor del Pino ha fet una primera part impressionant en tots els aspectes i ha aixafat completament el seu rival, que no sabia què fer per aturar l'allau de joc local i tampoc què fer per penetrar en una defensa que s'ha mostrat molt sòlida. Les 10 pèrdues de pilota de l'equip visitant, moltes forçades per la defensa groc-i-negra, i les 12 errades de xut, contrastant ben clarament amb les 3 pèrdues locals (tot i que la defensa pressionant inicial dels gironins n'hagués pogut forçar moltes més) i les 7 errades de xut. Aquest balanç ha portat a un marcador de 22-10 al descans que pràcticament deixava sentenciat el matx, després de 30 minuts en els quals les rotacions fetes al Joventut han permès mantenir la màxima intensitat en tot moment, i marcar ni més ni menys que 16 gols en els darrers 20 minuts d'aquest primer període.

A la represa, d'entrada l'equip visitant ha lluitat per maquillar el resultat davant un equip local lleugerament relaxat. Un temps mort del tècnic local amb 27-17 al marcador ha tornat a activar el seu equip i, amb un parcial de 6-1, la diferència ha tornat a pujar ràpidament fins als 15 gols (33-18), que ha estat la màxima del partit quan faltaven deu minuts per acabar. Deu minuts que, de fet, ja sobraven...

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - UE SARRIÀ DE TER 35-23

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez, Bernat Muñoz (1), Bernat Bonamusa (5), David Pedragosa (9, 4 de p.), Jan Bonamusa (5), Dani Aguilera (2), Marc Castilla, Toni Busquets (4), Roc Segarra (4), Berenguer Chiva (2), Àlex Bosch (3), Eric Martínez. 35 gols de 54 xuts, 12 pèrdues. 6 exclusions.
UE SARRIÀ: Viñolas, Moret i Guitart porters; Xifra, Rovira (3, 1 de p.), Suàrez, Pòrtulas (1), Jordi Rodríguez, Palomeras (4), Lozano (6, 1 de p.), Junquera (4), Arnau (1), Mariscal (1), Fina, Torres (3). 23 gols de 48 xuts. 19 pèrdues. 3 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 4-2, 6-4, 10-6, 15-7, 18-8, 22-10 descans; 24-13, 26-15, 28-18, 33-18, 34-21, 35-23.