Triomf contundent del Joventut a Saragossa

Els d'Héctor del Pino segueixen acostant-se a la zona alta

• Dilluns, 08 Desembre 2014 12:30

Presentació

El Joventut Handbol Mataró va guanyar per a la pista del Dominicos de Saragossa en un partit completíssim dels homes d’Héctor del Pino que amb aquesta victòria ja porten cinc jornades sense conèixer la derrota i que continuen apropant-se a la zona alta. Ara mateix ja només estan a 3 punts del segon lloc que dóna la possibilitat de jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor Plata.
Una fase d’ascens que la temporada passada va jugar el seu rival del passat diumenge, i això podia fer pensar que el partit seria complicat i més tenint en compte que l’equip aragonès està en zona complicada i es veu amençat pel descens.

Però sobre la pista, després dels primers minuts de tempteig i d’adaptació, només va existir un equip, que va ser el groc-i-negre que a partir de l’equador de la primera part va dominar absolutament amb una gran  eficàcia en atac que compensava un dia més fluix pel que fa al tema defensiu.
I d’aquesta manera els jugadors groc i negres van superar els quaranta gols per primer cop aquesta temporada (el màxim fins ara el tenien en 33 en el primer partit i en el darrer), ben liderats en atac pels tres jugadors més en forma de la seva primera línia: Bernat Bonamusa (8 gols), Bernat Muñoz i David Pedragosa (7 cadascun).
L’avantatge sempre es va moure entre els cinc i set gols i en el tram final es va fer una altra acceleració per arribar als deu gols de diferència.

Arribar als 40 gols a pista contrària és ben complicat i curiosament una de les quatre vegades que ho havia fet el Joventut havia estat a la mateixa pista la temporada 2010-11 quan va guanyar per 33-41. La màxima anotació fora de casa són 42 gols a la pista de l'OAR Gràcia (2010-11) i a la pista del Sant Esteve Sesrovires (2009-10).

Mataro-Gràcia

Dominicos Zaragoza 31-41 Joventut Handbol Mataró

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz, porters; Jan Bonamusa (3), Marc Martínez (2), Dani Aguilera (3), David Pedragosa (7), Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz (7), Berenguer Chiva (2), Roc Segarra (4), Marc Castilla (2), Èric Martínez, Àlez Bosch (3) i Bernat Bonamusa (8).
Marcador cada 5': 1-2, 6-5, 7-8, 9-13, 12-17, 16-21 descans; 17-24, 21-25, 22-27, 25-30, 27-34, 31-41.