El Joventut Mataró comença amb un excel·lent triomf al Vendrell

L'equip mataroní ha arribat al descans amb un bon avantatge que ha sabut mantenir

El Joventut Handbol Mataró ha iniciat la seva campanya a la 1a Estatal amb un ampli triomf, per vuit gols de diferència, a la sempre complicada pista del Vendrell.
L'equip que preparara Hèctor del Pino anava amb certa precaució per la baixa important de David Pedragosa i també amb un parell de jugadors més (Oriol Vaqué i Bernat Bonamusa), amb molèsties, cosa que deixava la primera línia una mica coixa d'efectius, però a l'hora de la veritat la defensa ha treballat molt bé, s'ha pogut treure el contraatac i després d'uns inicis igualats (9-9 als 18 minuts) s'ha aconseguit obrir un bon forat i arribar al descans amb un comfortable avantatge de cinc gols (11-16), cosa que era vital per tal de poder encarar la segona part amb confiança.

Ha Mataro-tarragona

A la represa l'equip vendrellenc ha intentat la remuntada i s'ha patit un petit ensurt quan s'ha posat a dos gols (19-21), però un temps mort ha servit per serenar l'equip mataroní que ha tornat a treure el seu millor joc, i amb tres gols consecutius d'Àlex Bosch, dos d'ells en inferioritat, s'ha trencat la reacció local portant el marcador fins a un 21-27 que, quan faltaven set minuts, ja ha deixat aixafats els ànims de l'equip tarragoní, que s'ha acabat rendint a la superioritat mataronina.

VENDRELL - JOVENTUT MATARÓ 25-33

VENDRELL: Olivares i Segura porters; Cantero (2), Bofarull (4), Ivern, Monroy (4), Malivern (3), Mario Fernàndez (4), Cardona (1); Sergio Garcia (5), Castro (1); Sànchez, Calbet, Riera (1).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Jan Bonamusa (4), Marc Martínez (1), Dani Aguilera (3), Marc Castilla (3), Oriol Vaqué, Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (8), Berenguer Chiva (2), Toni Busquets (4), Àlex Bosch (3), Bernat Bonamusa (1), Roc Segarra (2).
PARCIALS: 3-3, 5-4, 6-9, 9-9, 91-0, 10-14, 11-16 descans; 13-19, 16-20, 19-21, 21-24, 22-28, 25-33.