Domini de l'Handbol Platja Granollers al Torneig de Mataró

Tercer doblet consecutiu de l'equip vallesà

  • Dilluns, 21 Juliol 2014 17:31

Final masculina HP Mataró 2014

Doblet de l'Handbol Platja Granollers en un dels tornejos que se'ls acostuma a donar millor, com és el Torneig d'Handbol Platja Ciutat de Mataró que enguany arribava a la seva vuitena edició. I va ser en la més multitudinària de totes, amb 32 equips masculins i 19 de femenins que van omplir d'activitat tot el cap de setmana la platja del Varador.

En categoria masculina el domini vallesà va ser absolut, arribant-se a una igualada final entre HP Granollers A i HP Granollers B, amb victòria als penals de l'equip "A". En categoria femenina, les granollerines van superar a la final a l'ARHS també als penals "shoot-out". Màxima emoció fins al final en un torneig que segueix sent dels més concorreguts del Tour Català.

Final femenina HP Mataró 2014

Als dos equips guanyadors hi havia repsentants de la nostra ciutat. En categoria masculina el porter Oriol Mas del Joventut Handbol Mataró, i en femenina Maria Floriach que aquest any ha jugat al BM La Roca i la temporada vinent jugarà a Divisió d'Honor amb l'Esportiu Castelldefels.

També cal destacar el torneig de l'equip local Kremlin Crew, amb majoria de jugadors de diferents equips del Joventut Mataró, i que va arribar per primera vegada als Quarts de Final, caient contra els futurs campions.

Kremlin Crew