Arriba la primera edició de la Maresme Handbeach Week

Aquest cap de setmana Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt seran les capitals de l’handbol platja

Maresme WeekDurant aquesta setmana la vila veïna de Sant Vicenç de Montalt està acollint la setmana internacional de l’handbol platja que organitza el Club Handbol Llavaneres, la Maresme Handbeach Week. El club maresmenc vol convertir durant aquests dies la comarca en la capital catalana de l’handbol platja organitzant un campus de base i una sèrie de tornejos de primer nivell.

Per a la celebració de la Maresme Handbeach Week el CH Llavaneres ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Handbol, la Federación Española de Balonmano i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport.

La primera activitat en arrencar de la Maresme Handbeach Week ha estat el Campus Internacional d’Handbol destinat a nens i nenes de 8 a 18 anys.

Els plats forts avui i demà

Tot i això, el plats forts de la Maresme Week són aquest cap de setmana, avui divendres se celebrarà el Torneig Internacional de Base que jugaran tots els nens i nenes que hagin participat al Campus juntament amb diversos equips de la zona i també d'Itàlia.

Dissabte a la platja de “La Caleta” de Sant Vicenç de Montalt es jugarà el Torneig Internacional Absolut, torneig inclòs dins del Tour Català de la Federació Catalana d’Handbol que comptarà amb la presència de 16 equips masculins i 10 femenins. Esmentar que el Tour Català d’handbol platja farà parada a Mataró d’aquí a dues setmanes.