El Joventut Atlètic guanya la Copa Federació de 2a

Els mataronins van guanyar a la final a l'Escola Pia de Granollers 24-23

Joventut AtleticEl sènior C del Joventut Handbol Mataró, conegut com a Joventut Atlètic, va fer-se el passat dissabte a Esplugues amb el títol de la Copa Federació de 2a Catalana després de derrotar a la final l'Escola Pia de Granollers per un ajustadíssim 24-23.

Dos dies abans s'havia fet un lloc a la final superant aquí a Mataró el Sant Boi, també per la mínima, per 25-24, remuntant un 20-24 advers, i en ambdós casos la victòria va arribar amb un darrer gol marcat per Albert Castelló dintre del darrer minut. A la final en Bernat Batlle (que va fer 9 gols de 9 xuts) va ser proclamat el millor jugador de la final.

PLANTILLA

Van jugar en aquest partit final: Jordi Garcia i Carlos del Viejo porters; Miki Martínez, Pau Roca, Albert Castelló, Sergi Tria, Àlex Gomà, Bernat Batlle, Fran Sobrevela, Jordi Gomà, Joan Guanyabens, Ferran Pujol i els germans Jaume i Sergi Tomé que en aquest partit s'acomiadaven de l'handbol. A la semifinal van jugar Albert Caylà i Nacho Marín i en altres partits de la Copa van participar-hi Adrià Maymó, Eloi Illa, Javi Moncada i Cugat Comas.

L'infantil femení jugarà la final de la Copa Federació

Dos equips més del Joventut s'havien classificat per a les semifinals de la Copa. L'infantil masculí havia derrotat als quarts de final de la Copa Catalana al Poblenou per 30-22, però a les semifinals va caure eliminat a Igualada en perdre per 26-24.
En canvi l'infantil femení va guanyar a la pista del Granollers Atlètic per 17-23 i el pròxim cap de setmana jugarà la final de la Copa Federació.