El femení del Joventut Mataró perd i queda quasi fora de la Copa

El masculí rebrà dimecres a la nit la visita del BM La Roca que acaba de pujar a Plata

HA fem Mataró - Molins de reiL’equip femení del Joventut Mataró va perdre per 22-24 davant del Molins de Rei i va perdre quasi totes les seves opcions de continuar a la Copa Catalana, on li queda un partit pendent davant La Roca, equip de Divisió d’Honor Plata. El Joventut jugava molt minvat d’efectius i va anar per davant fins que quedaven deu minuts (20-18), però en el tram final es va enfonsar físicament i el Molins de Rei va remuntar (22-24).

L’equip masculí rebrà el BM La Roca el pròxim dimecres

L’equip masculí va ajornar el seu partit davant el BM La Roca, recentment ascendit a Divisió d’Honor Plata, i el jugarà el pròxim dimecres dia 21 a les 21:30 hores.

El Club Joventut Handbol Mataró fa jornada de portes obertes

El Club Joventut Handbol Mataró ens ha comunicat, que tal com s’havia fet els darrers anys, ara a final de temporada obre les seves portes per tal que el jovent que vulgui provar la pràctica d’aquest esport ho pugui fer. Els interessats poden acudir al Pavelló Teresa Maria Roca des del 12 de maig fins el 13 de juny, en els següents horaris: nascuts del 2003 al 2008 des de les 17:30 hores fins a les 18:45 hores, i nascuts els anys 2000, 2001 i 2002 des de les 18:45 hores fins les 20 hores dilluns, dimecres i divendres. Així mateix el club ens informa que el Campus d’handbol es farà a partir del 30 de juny.