El Joventut comença la Copa Catalana amb triomf

Va superar amb força comoditat l'OAR Gràcia de Sabadell

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró va començar la Copa Catalana amb una victòria força còmoda davant l'OAR Gràcia de Sabadell, equip que a la lliga havia guanyat aquí i que ha quedat per sobre de l'equip mataroní a la 1a Estatal. En aquest partit tenia algunes baixes, però també les tenia l'equip local que no va comptar ni amb Busquets, ni amb Pedragosa, ni amb Marc Martínez.

Sant Esteve ses reovires-mataro

L'equip mataroní va decidir el matx en una bona primera part, amb bona actitud defensiva i molt d'encert en atac, arribant al descans amb set gols d'avantatge, i després, a l'inici de la segona part, la va pujar a 9 gols, i fins al final ja va viure de la renda obtinguda.

La pròxima setmana jugarà a la pista del Sant Joan Despí, i a més al grup hi ha el BM La Roca i el Palautordera.

JOVENTUT MATARÓ - OAR GRÀCIA SABADELL 32-28

JOVENTUT MATARÓ: Quico Solà i Oriol Mas porters; Àlex Bosch (6, 4 de p.), Bernat Muñoz (4), Bernat Bonamusa (2), Berenguer Chiva (2), Guillem Fàbregas (3), Dani Aguilera (3), Marcos Eguren (1), Oriol Vaqué (3) i Carles Román (6).
PARCIALS: 2-2, 5-3, 9-6, 17-13, 16-8, 18-11 descans; 20-14, 24-15, 26-18, 27-21, 29-23, 32-28.

L'equip femení va perdre a Lleida
L'equip femení del Joventut, que a la primera jornada havia superat clarament el Sant Esteve Sesrovires per 29-17, va perdre a Lleida, davant l'Associació Lleidatana, un equip que jugava a la Divisió Plata Estatal i que ha baixat. El partit va acabar amb 20-17. Al grup, a més, hi ha BM La Roca, Molins i Vilanova del Camí.