El Joventut tanca la lliga d'handbol en novè lloc

En el darrer partit ha perdut per la mínima a la pista del quart classificat

El Joventut Handbol Mataró va tancar dissabte a la tarda la seva participació a la lliga estatal de 1a Divisió amb una derrota per la mínima a la pista de l'Esplugues, quart classificat, i d'aquesta manera acaba la lliga en una discreta novena posició.

Ha estat un partit marcat sobretot pel bon treball defensiu i de les porteries dels dos equips i pel poc encert dels atacs i això ha fet que els registres finals fossin dels més baixos de tota la competició amb un minso 22-21 al final dels 60 minuts.

Mataro-Esplugues

A l'inici del partit a l'equip mataroní li va costar molt entrar en joc en l'aspecte atacant i el primer gol no va arribar fins als 6 minuts i després als 17' el marcador estava en 9-4, però un bon final de primera part del Joventut li va permetre arribar al descans amb empat a 10.
Després, a la represa, la igualtat es va mantenir, però els espluguencs van agafar dos gols a falta de vuit minuts per al final (19-17), però un gol de Bere Chiva i dos de Pedragosa van posar el Joventut per davant (19-20). Al darrer minut es va entrar amb empat, però, després d'una exclusió de Bernat Muñoz, l'Esplugues va marcar el gol de la victòria a 10 segons del final.

ESPLUGUES - JOVENTUT MATARÓ 22-21

ESPLUGUES: Olivera i Puget porters; Víctor Garcia, Guàrdia (1), Luque (7), Manzanares (2), Millan, Miró (4), Pes (1), Pi (2), Rosés (3), Bisbe (2), Maroño.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas porter; Dani Aguilera (5), Bernat Bonamusa (2), Toni Busquets (1), Marc Martínez (1), Berenguer Chiva (3), David Pedragosa (4), Guillem Fàbregas (1), Marcos Garcia (1), Bernat Muñoz (1), Jan Bonamusa, Carles Roman (1), Àlex Bosch, Oriol Vaqué (1).
PARCIALS: 3-0, 4-1, 7-3, 9-6, 9-7, 10-10 descans; 11-12, 14-14, 15-15, 17-17, 19-20, 22-21.