El Joventut tanca la lliga a casa amb victòria

Ha superat en un partit discret un fluix Sant Esteve Sesrovires

El Joventut Handbol Mataró ha tancat la lliga de 1a Estatal a pista pròpia amb una victòria ajustada i molt treballada davant del Sant Esteve Sesrovires, després d'un partit discret de l'equip local que hauria pogut guanyar amb molta més claredat del que ho ha fet al Sesrovires més fluix de les darreres temporades. Amb aquest triomf l'equip mataroní es col·loca en novena posició quan falta una jornada per acabar el campionat, que tancarà el proper dissabte a Esplugues.

El d'avui ha estat un partit molt irregular de l'equip local, amb fases bones però també amb llacunes molt importants que han impedit que el solucionés amb més amplitud i sense haver d'esperar als darrers minuts.

Sant Esteve ses reovires-mataro

Després d'un bon inici que ha posat un 4-0 al marcador l'equip groc-i-negre no ha tingut continuïtat i va arribar al descanx amb mínim avantatge (15-14), amb bona aportació d'Oriol Vaqué, amb 5 gols en aquest període.
A la represa, altre cop el Joventut ha agafat cinc gols d'avantatge (22-17), però en pocs instants els visitants s'han tornat a ficar en el partit i, fins i tot, s'han posat per davant quan faltaven deu minuts per acabar, però aleshores ha aparegut Bernat Bonamusa que s'ha carregat l'equip a l'esquena i amb quatre gols quasi seguits ha tornat a posar per davant el Joventut i li ha permès acabar sumant els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ - SANT ESTEVE SESROVIRES 30-29

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Román (2), Toni Busquets (3), Berenguer Chiva (1), Oriol Vaqué (6), Jan Bonamusa (2), Daniel Aguilera (2), Marc Martínez (2), Guillem Fàbregas, Àlex Bosch (1 de p.), Bernat Muñoz (4), Marcos Garcia (1), Bernat Bonamusa (6).
SANT ESTEVE SESROVIRES: Xavi Pérez i Cañamero porters; Campanya (2), Cabello (4), Sesplugues, Juncà (4), Peropadré, Visa (2), Pujol (6), Llobet, Castelló (5), Ridao (4).
PARCIALS: 3-0, 4-1, 6-4, 9-7, 11-10, 15-14 descans; 17-15, 20-17, 22-21, 25-25, 27-27, 30-29.