El Joventut Handbol Mataró s'ha de conformar amb un punt

L'empat s'hauria pogut desnivellar amb el temps aturat però el porter visitant ha aturat un penal a Pedragosa

El Joventut Handbol Mataró no ha pogut trencar del tot la seva mala ratxa i, després de dues derrotes, s'ha hagut de conformar amb un empat davant la UE Sarrià, un equip que estava dos punts per sobre a la classificació.
L'equip local no ha sortit massa mentalitzat i, a sobre, ha rebut de seguida un cop quan al primer minut ha estat expulsat el porter Oriol Mas per tallar en falta un contraatac d'un rival. La defensa oberta, que volia ser pressionant, de fet deixava molts espais a l'equip gironí que trobava amb facilitat el camí del gol, i a poc a poc va anar ampliant el seu avantatge fins a un 12-17 que, quan faltaven cinc minuts per al final, va obligar a canviar la defensa al tècnic local passant a un 6:0, que de seguida va donar resultat, i amb recuperacions de pilota i atacs ràpids va propiciar un parcial de 5-0 que va deixar el marcador empatat al descans.

Mataro-Sarria
A la represa el marcador es va mantenir anivellat. El Sarrià ja trobava solució per superar la defensa local, gràcies a l'encert de Ballester des de fora i als penals forçats i que anava transformant Xifra sense cap errada. Novament l'equip sarrianenc va agafar quatre gols d'avantatge (24-28) quan faltaven 12 minuts per al final. Però aleshores va sorgir la figura de Bernat Muñoz que amb 5 gols en 7 minuts va portar l'equip local a posar-se per davant (32-30) després d'un parcial de 8-2. Però l'equip visitant no es va rendir i va empatar a 35 quan faltaven pocs segons per al final, tot i estar en inferioritat.
Al darrer atac el Joventut va forçar un penal que es va llançar amb el temps ja acabat, però el veterà porter Pòrtulas va aturar el llançament de David Pedragosa.

JOVENTUT MATARÓ - UE SARRIÀ 35-35

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas (expulsat al minut 1) i Quico Solà porters; Carles Román (1), Toni Busquets (2, 1 de p.), Berenguer Chiva, David Pedragosa (6, 2 de p.), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (3), Marc Martínez (3), Bernat Muñoz (7), Marcos Garcia (3), Guillem Fàbregas (2), Bernat Bonamusa (5), Àlex Bosch (1). 35 gols de 53 xuts, 12 pèrdues i 4 exclusions.
UE SARRIÀ: Pòrtulas i Viñoles porters; Xifra (10, 7 de p.), Rovira (4), Jordi Rodríguez (1), Palomeras, J.Aymerich, Junquera (2), Llausas (3), Arnau (1), Ballester (11), P.Aymerich i Torres (2). 35 gols de 49 xuts, 14 pèrdues i 2 exclusions.
PARCIALS: 2-3, 5-7, 7-9, 10-13, 12-16, 17-17 descans; 20-20, 22-24, 24-26, 26-29, 32-31, 35-35.