El femení del Joventut queda a l'espera d'un miracle

Va perdre a Vilanova del Camí i té molt difícil sortir de la zona de descens en les dues jornades que queden

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va caure derrotat a Vilanova del Camí i d'aquesta manera ha d'esperar una gran carambola per sortir de la zona de descens en les dues jornades que queden.

El marcador va anar igualat únicament en els primers minuts del partit, fins que l'equip local, aprofitant una superioritat, va fer un parcial de 3-0, passant del 6-5 al 9-5, una diferència que ja va ser insalvable. I a més, al final de la primera part, no es va aprofitar una superioritat per poder escurçar la diferència, rebent a sobre un altre parcial en contra de 3-0, arribant-se al descans amb 17-9, després de moltes pèrdues de pilota i errades en el xut per part del Joventut.

A la segona part, un canvi de defensa va donar bon resultat, ja que amb la defensa més efectiva Laia Argelic es va mostrar més ferma sota pals amb 13 aturades. Però tot i guanyar la 2a part, no va ser suficient per remuntar.

VILANOVA DEL CAMÍ - JOVENTUT MATARÓ 23-18

JOVENTUT MATARÓ: Mari Pérez i Laia Argelich (porteres), Laura Gallego (3), Sandra Cariteu (1), Cris Moreno (2), Alba Segarra (1), Roser Villalba (1), Saray Romero (8, 4 de p.), Irene Hernández (1), Marta Sánchez (1), Isa Latorre.
PARCIALS: 3-2, 4-4, 8-5, 10-7, 13-8, 17-9 descans; 19-10, 20-12, 20-14, 22-14, 22-16, 23-18.