El femení del Joventut ho torna a tenir complicat

Va plantar cara al segon classificat demostrant que no hauria d'estar a la cua

El  femení del JH Mataró, que semblava tenir a mà la permanència després de quatre jornades sense perdre, ha encadenat dues derrotes i ha vist com la situació se li ha complicat altre cop.
Davant el Vilamajor l’equip local va fer una primera part fluixa (12-18), però després, tancant millor la defensa, va aconseguir remuntar i plantar cara al segon classificat de la lliga.
Quan ja s’estava prop de la remuntada, la taula va posar un gol local a les visitants, i després va rectificar però només ficant-lo al Joventut, però no traient-lo al Vilamajor. Això va crispar els nervis i ja va impedir que la remuntada es pogués consumar.

Mataró-Vilamajor

La situació ara és força crítica ja que quan falten tres jornades, l'equip mataroní necessita guanyar-ho tot, i que el Sesrovires punxi dos cops o el Gavà o el Molins ho perdin tot. Una llàstima perquè s'està veient que entre el Joventut i fins i tot els equips de dalt no hi ha tanta diferència.

JOVENTUT MATARÓ - HANDBOL VILAMAJOR 26-28

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Mary Pérez (portera), Cristina Moreno (3), Cristina Pi, Diana Gomà (1), Isa Latorre (9, 1 de p.), Alba Segarra (2), Laura Gallego (2), Marta Sánchez (2, 1 de p), Roser Villalba (2), Irene Hernández, Saray Romero (2), Sandra Cariteu (3).

Mataró-Vilamajor