Dissabte pugna per la cinquena plaça de la 1a Estatal

El Joventut Handbol Mataró rep dissabte a les 18 hores la visita de la Salle Montcada

Ha Mataro-AdrianencDesprés de la setmana de descans el Joventut Handbol Mataró rep el dissabte a les 18 hores, en partit corresponent a la 21a jornada de la 1a Divisió Estatal, a la Salle Montcada, equip que ara mateix ocupa la cinquena posició de la taula, a la qual encara aspira l’equip mataroní, que està a quatre punts dels montcadencs.

Per tant els jugadors de l’equip que prepara Juanan Garcia necessiten els dos punts, i per això hauran de fer un bon partit, semblant al que van fer en el darrer encontre jugat a casa davant el Sant Martí, un dels candidats al títol, al qual van derrotar àmpliament per 39-32.

La Salle Montcada ha perdut a Mataró en les seves dues visites anteriors de 1a Estatal en les dues darreres temporades, però mai ha estat fàcil, ja que és un equip molt dur en defensa, amb bona porteria i amb alguns jugadors de gran qualitat en atac.  

Partit clau del femení  amb el Vilamajor
Amb la derrota l’equip mataroní ha tornat a baixar a la posició de descens i el dissab­te a les 16 hores rep un altre rival molt complicat, el Vilamajor, segon classificat.