El femení del Joventut continua en bona ratxa

Tot i sumar només un punt ja surt de la zona de descens

El femení del Joventut Handbol Mataró, tot i sumar només un punt davant l'OAR Gràcia, ja surt de la zona de descens després de quatre setmanes sense conèixer la derrota i havent sumat 7 dels 8 punts possibles.

Mataro-QAR Gràcia

En aquest partit jugat al Pavelló Teresa Maria Roca potser haurien pogut ser els dos, ja que poc abans del final dominaven per 18-16, però al final es van haver de conformar amb un punt, que no està del tot malament i que indica l'evolució positiva de l'equip tenint en compte que a la primera volta a Sabadell van perdre per 34-13.

Mataro-QAR Gràcia

Tot el matx va ser molt igualat i presidit sobretot per la superioritat de les defenses sobre els atacs. En el cas de l'equip local va costar treure el contraatac, que en canvi va ser la principal arma visitant per arribar al descans amb empat a 11 i després per acabar amb empat a 21.

JOVENTUT MATARÓ - OAR GRÀCIA 21-21

JOVENTUT MATARÓ: Mari Pérez i Laia Argelich (porteres), Cristina Moreno (2), Cristina Pi (2), Diana Gomà, Isa Latorre (6), Alba Segarra (5), Laura Gallego (2), Roser Villalba (1), Saray Romero (2), Sandra Cariteu (1), Snaedís Erla, Irene Hernàndez.