El Joventut guanya a la pista del Gavà

L'equip mataroní s'ha imposat en un final trepidant (27-28)

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat a la pista del Gavà, que tradicionalment se li ha donat sempre molt bé, després d'un partit molt igualat i resolt en un final trepidant en el qual l'equip mataroní ha marcat tres gols en dos minuts per fer-se amb la victòria quan havia entrat als cinc minuts finals amb desavantatge.

El matx ha començat amb un Joventut molt entonat i agafant un bon avantatge (2-5), però l'equip gavanenc ha començat a treballar molt bé en defensa, no ha perdut pilotes en atac i al descans ha aconseguit arribar-hi amb quatre gols d'avantatge (15-11).

Mataro-Gavà

A la represa l'equip groc-i-negre ha tornat a sortir en tromba i amb un parcial d'1-5 ha igualat ràpidament el marcador a 16 gols. A partir d'aquell moment el marcador s'ha mantingut molt anivellat. El Joventut ha superat un mal moment en què ha estat quatre minuts en inferioritat, en els quals havia agafat dos gols d'avantatge (20-18), però tot i això els gavanencs dominaven per 26-25 a poc més de tres minuts del final, quan ha sorgit la rauxa dels jugadors mataronins que, després de bones defenses, han fet tres gols en dos minuts per posar-se dos gols amunt i decidir el partit, i obtenir dos punts que encara els permet pensar en l'obtenció de la cinquena plaça.

HANDBOL GAVA - JOVENTUT MATARÓ 27-28

GAVÀ: Gaitan i Anglada porters; Martorell (2), Gonzàlez (5), Ràfols (1), Alvarez (4), Trallero (3), Cahisa (3), Arévalo (2), Torremorell (3), Castiello (1), Juárez (2), Borrell i Rueda.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Roman, Marcos Garcia, Dani Aguilera (1), Jan Bonamusa (4), Marc Martínez (1), Oriol Vaqué, David Pedragosa (7), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (5), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (3), Bernat Bonamusa (4).
PARCIALS: 2-3, 4-5, 7-6, 9-8, 12-10, 15-11 descans; 16-15, 18-16, 20-19, 22-22, 25-24, 27-28.