Tercera victòria consecutiva del femení del Joventut

Va guanyar a la pista del Granollers Atlètic amb una gran segona part

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró, que ha canviat radicalment la seva trajectòria, el dissabte va guanyar al Pavelló Olímpic de Granollers davant del Granollers Atlètic per un clar 20-26 després d'una gran segona part en la qual va remuntar un marcador advers (15-13 al descans), gràcies sobretot a una gran actitud en defensa, controlant molt bé les pivots locals, i a la molt bona actuació de Laia Argelic sota pals, amb aturades decisives en llançaments de contraatac i de penal.
En atac, es va moure bé la pilota i es va anar més de cara a porteria, i es va tenir bon encert, destacant la reaparició de Cristina Pi, amb bones penetracions, i també el partit d'Isa Latorre a l'extrem dret.
Però el millor va ser l'actitud de tot l'equip, i la capacitat de remuntar el partit, tot i que l'equip anava justet d'efectius, per tal d'assolir dos punts que permeten, encara més, somiar amb la permanència.

GRANOLLERS ATLÈTIC - JOVENTUT MATARÓ 20-26

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich (portera), Cristina Moreno (2), Isa Latorre (7), Alba Segarra (2), Laura Gallego (5, 3 de p.), Roser Villalba (1), Irene Hernández (3), Saray Romero (1), Sandra Cariteu (1), Cristina Pi (4).