El Joventut punxa a Sant Quirze

L'equip mataroní no ha pogut guanyar el seu tercer partit consecutiu

El Joventut Handbol Mataró ha caigut derrotat a Sant Quirze per primera vegada, ja que fins ara els tres partits jugats allà havien acabat en empat, i no ha pogut sumar el seu tercer triomf consecutiu a la lliga i d'aquesta manera perd una posició a la taula. El partit ha estat molt disputat però al final la regularitat de l'equip vallesà ha decantat la balança al seu favor per 27-25.

El Joventut ha començat molt bé amb bona defensa i contraatac, les seves principals armes, però l'equip local a partir del 6-8 ha reaccionat i amb un parcial de 7-0 s'ha posat clarament per damunt. Una reacció mataronina ha deixat el marcador en 14-12 al descans.

Mataro-Sant Quirze

A la represa, s’ha vist un partit molt igualat, amb diferències que mai han sobrepassat els dos gols, fins que un seguit de bones aturades de la porteria del Joventut, ha deixat les taules al marcador, 21-21, a menys d’un quart d’hora per al final. A partir d’aquí, han estat minuts molt disputats però els quirzetencs han mantingut millor la serenitat ajudats pel seu públic i han impedit que el seu rival culminés la remuntada.

SANT QUIRZE - JOVENTUT MATARÓ 27-25

HANDBOL SANT QUIRZE: Carles Bonàs i David Jornet, porters, Israel Damont, Albert Madriles (3), Uri Fernández (5), Francesc Altés (3), Oriol Ezquerra (1), Marc Roca (1), Albert Puig (5, 1p), Carles Carrillo, Àlex Bonilla (9, 4p), Xavi Roca, Dorian Guerrero i Carlos Heredia.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters, Carles Roman (2), Marcos García (1), Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (5), Dani Aguilera, Victor Pedragosa (6, 2 p), Guillem Fàbregas (5), Bernat Muñoz, Berenguer Chiva, Toni Busquets (4, 1p), Àlex Bosch i Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS:
3-4, 6-7, 8-8, 10-8, 13-8, 14-12 descans; 17-15, 19-17, 21-19, 22-21, 23-23 i 27-25.