El femení del Joventut manté l'esperança

Obté una victòria imprescindible davant el Sesrovires

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va obtenir una victòria, que era imprescindible, davant el Sant Esteve Sesrovires, i tot i continuar a la cua de la classificació manté alguna esperança de salvació.

El partit davant l'equip sesrovirenc no va ser fàcil, tot i que el Joventut va fer un molt bon inici de partit posant el marcador en un claríssim 9-3. Però en el segon tram de la primera part l'equip va afluixar molt, va perdre pilotes i va errar molts xuts, i l'equip visitant va empatar a 10 al descans.

Mataro-Sant Esteve

A la represa el Joventut va tornar a sortir a per totes i ràpidament va agafar cinc gols d'avantatge (16-11) que tot i els esforços visitants va saber gestionar bé per acabar guanyant amb certa tranquil·litat i sense patir en els darrers minuts.

JOVENTUT MATARÓ - SANT ESTEVE SESROVIRES 28-25

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic i Mari Pérez porteres; Saray Romero (8), Diana Gomà (1), Cristina Moreno (4), Laura Gallego (5), Isa Latorre (3, 1 de p.), Irene Hernàndez, Alba Segarra (2), Sandra Cariteu, Marta Sànchez (3, 1 de p.), Snaedis (2), Roser Villalba.