El Joventut resol bé el partit davant el Vendrell

L'equip tarragoní ha aguantat la primera part però després ha cedit davant el ritme local

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat el segon partit consecutiu, una cosa que fins ara no havia passat en tot el que portem de temporada. I ho ha fet davant un rival directe com és el Vendrell, amb el que estava igualat a la classificació, després de quedar ben palesa la superioritat de l'equip mataroní que ha guanyat per 37-30, però ho hauria pogut fer per més diferència.

El partit ha començat amb moltes imprecisions per ambdues parts, però de seguida l'equip visitant ha trobat el forat jugant bé amb el pivot i fent arribar pilotes als extrems que no fallaven i s'ha avançat amb un 2-4. L'equip local ha reaccionat i amb bones defenses ha pogut treure el seu contraatac i gràcies a això s'ha posat 5 gols per damunt (12-7). Han vingut després uns moments de falta de idees en atac i han estat els visitants els que han pogut reduir fins el 16-14 del descans.

Ha Mataro-tarragona

A la represa la defensa 6:0 local ha tancat molt millor el pivot, el Vendrell perdia moltes pilotes (21 al llarg de tot el partit) i el forat al marcador a poc a poc s'ha anat fent gran fins un 35-24, a falta de nou minuts per al final, ja que la defensa visitant feia aigües i l'atac local resolia bé pràcticament tots els atacs, arribant a anotar en 9 atacs seguits. Només al final els col·legiats han tingut pietat dels visitants i amb tres exclusions al Joventut (cinc al llarg del partit per cap del Vendrell) han permès que els visitants maquillessin el resultat.

JOVENTUT MATARÓ- VENDRELL 37-30

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Jan Bonamusa (4), David Pedragosa (4), Oriol Vaqué (1), Toni Busquets (7, 1 de p.), Alex Bosch (3), Marcos Garcia, Marc Martínez (5), Bernat Muñoz (3), Berenguer Chiva (4), Bernat Bonamusa (3), Guillem Fàbregas i Dani Aguilera (2). 37 gols de 53 xuts. 14 pilotes perdudes. 5 exclusions.
HANDBOL VENDRELL: Olivares, Cantero, Bofarull (5), José M. Fernàndez (3), Monroy (3), Malivern (8, 2 de p.), Mario Fernàndez (1), Joaquin Carrero (2, 1 de p.), Cardona (2), Sànchez (1), Castro (1), Soler (3).
PARCIALS CADA 5': 0-2, 3-4, 8-6, 12-8, 13-11, 16-14 descans; 21-15, 25-17, 28-20, 33-23, 35-27, 37-30.