El Joventut Mataró no pot fallar a casa

Els mataronins comencen la segona volta rebent la visita del Vendrell, un rival directe amb qui es va perdre al partit d'anada

Mataro-EspluguesDissabte a les 18 hores el Joventut Handbol Mataró comença la segona volta de la Primera Estatal rebent a casa el Vendrell, un equip que està empatat a punts amb el conjunt mataroní.  El Joventut va perdre a Vendrell a la primera volta, però aquí a casa no es pot fallar si es vol obrir forat amb els llocs de descens i deixar enrere un rival directe.

El precedent més recent és esperançador, ja que la temporada passada es va perdre 30-24, i també l'anterior s'havia guanyat aquí per 38-28. L'únic visita de l'equip vendrellenc en que la victòria no va ser per al Joventut va ser la primera, quan en ocasió del primer partit del Vendrell a 1a Estatal van empatar a 28 gols en el primer partit de la temporada 2010-11. El dissabte els mataronins haurien de fer valer el factor pista per guanyar i si pot ser emportar-se el “gol average” particular, ja que a la primera volta es va perdre 29-28.