El femení del Joventut no pot amb el Molins

L'equip local, molt tocat anímicament, no va poder mantenir el bon començament de partit

El femení del Joventut Handbol Mataró no va poder retrobar-se amb el triomf i continua ancorat a la cua de la classificació, en una situació molt delicada en el moment que acaba la primera volta de la competició, on només ha pogut guanyar un partit.

Davant del Molins de Rei l'equip mataroní va fer un bon inici i va arribar a dominar de tres gols (9-6), però al tram final les visitants van aprofitar errades en atac de l'equip local amb moltes pèrdues de pilota i amb el seu contraatac van igualar el marcador al descans (13-13).

A la represa, en el moment que el Molins es va posar per davant, es va posar de manifest que el Joventut està tocat moralment i ja li va ser impossible reaccionar acabant perdent de tres gols.

Mataró-Vilanova del camí

JOVENTUT MATARÓ- MOLINS DE REI 24-27

JOVENTUT MATARÓ: Mary Pérez i Laia Argelic porteres; Saray Romero (5), Diana Gomà (2), Roser Villalba (1), Laura Gallego (2), Isa Latorre (7, 1 de p.), Dana Torres (1), Alba Segarra (3), Cristina Moreno (1), Irene Hernàndez, Sandra Cariteu, Marta Sànchez (2 de p.), Cristina Pi.