El Joventut no pot amb un dels imbatuts

El Granollers B ha jugat millor els moments decisius al final de cada part i s'ha emportat el triomf

El Joventut Handbol Mataró ha perdut el seu primer partit de la temporada a casa davant d'un dels equips imbatuts, el filial del Granollers, que, amb joves de gran qualitat a les seves files, han jugat millor els moments decisius al final de cada període i s'han emportat els dos punts guanyant per 30-32 i evitant una derrota com la que havien patit en aquest pavelló la temporada passada.

Mataro-granollers

El partit ha començat amb un Joventut molt fort, amb Bernat Muñoz i Dani Aguilera molt encertats, i s'ha avançat de dos gols (7-5), però l'equip visitant ha reaccionat i al descans dominava de tres (14-17), aprofitant uns moments finals en què la defensa local ha fet aigües, encaixant vuit gols en 10 minuts.

A la represa l'equip visitant de sortida ha ampliat l'avantatge als cinc gols (17-22). El Joventut no s'ha enfonsat i s'ha arribat a posar a un gol (27-28), en moments d'inspiració de Toni Busquets, però en els moments decisius els vallesans, amb l'ex-mataroní Gerard Hernàndez molt efectiu, han estat més serens i han obtingut els dos punts.

JOVENTUT MATARÓ- GRANOLLERSB 30-32

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Dani Aguilera (4), Zigor Amador, Bernat Bonamusa (3), Toni Busquets (8), Berenguer Chiva (1), Marcos Garcia (1), Marc Martínez (2), Bernat Muñoz (7), David Pedragosa, Carles Román (1), Jan Bonamusa (2).
GRANOLLERS: Gerard Forns, Roger Vila, Marc Cañellas (8), Miquel Flores (2), Mamadou Gassama (2), Marc  Guàrdia, Gerard Hernàndez (6), Josep Juàrez, Marc Montoliu (1); Edgar Pérez (7), Marc Pey (3), Josep Reixach (1), Ferran Hernàndez (2), Xavier Marqués.
PARCIALS CADA 5': 3-3, 7-5, 8-9, 9-9, 10-13, 14-17 descans; 17-22, 20-22, 23-25, 25-27, 27-30, 30-32.