Exhibició al Teresa Maria Roca el dia de la presentació de l'handbol

El JH Mataró es desfà sense problemes del Banyoles i després es presenten tots els equips i s'homenatja Sergi Rodríguez

El Joventut Handbol Mataró es va exhibir en el primer partit de la temporada i va superar sense cap mena de problemes un recent ascendit com el Banyoles, que a més arribava amb baixes de consideració, i que no va poder fer res davant la superioritat groc-i-negra, en el dia de la presentació de tots els equips de l'entitat local i d'un sentit homenatge al seu ex-capità Sergi Rodríguez, que ha deixat l'handbol després de 10 temporades jugant al seu club de tota la vida.

El Joventut va sortir com una màquina amb una defensa molt intensa provocant les errades rivals en el xut, amb bones aturades d'Oriol Mas, i recuperant moltes pilotes que van permetre sortir al contraatac amb velocitat. També en atac estàtic l'equip responia, lluint-se alguns dels joves del planter i d'aquesta manera, als 11 minuts, el marcador estava en un explícit 9-0. El tècnic visitant va demanar temps mort i va frenar durant uns instants l'allau de joc de l'equip groc-i-negre (16-8 als 25'), però fins al descans una altra estirada mataronina va portar el marcador fins a un 20-8 que evidentment ho deixava tot decidit.

Mataro-Banyoles

A la represa poca cosa a dir. El Banyoles va canviar la defensa, fent-la més pressionant, intentant almenys maquillar el resultat, però de poc li va servir perquè va acabar doblat al marcador final (36-18), sense que els que haurien de ser els principals pesos pesants del Joventut (Pedragosa, Busquets, Muñoz, Fuster) haguessin d'emprar-se massa a fons. Això sí, la defensa local va continuar molt intensa fins al final, sense relaxar-se, i a la porteria també Quico Solà va estar encertat i el contraatac va ser la principal arma dels homes de Juanan Garcia.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - BANYOLES 36-18

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Román (2), Bernat Muñoz (2), Berenguer Chiva (4), Marc Fuster (2), Jan Bonamusa (6), Dani Aguilera (5), David Pedragosa (5, 1 de p.), Toni Busquets (3), Marcos Garcia (2), Guillem Fàbregas, Marc Martínez (2), Bernat Bonamusa (3). 36 gols de 53 xuts(amb 10 aturades dels porters rivals), 13 pèrdues i 5 exclusions.
BANYOLES: Nieto i Julià porters; Carraboques (2 de p.), Farnarier (2), Suàrez, Gratacós (4), Ylla (2), Crous, Pijoan (1), Palomares, Oteo (1), Presta, el jugador mataroní que és allà per estudis, (3), Joan Vila (1), Ferran Vila (2). 18 gols de 43 xuts (amb 14 aturades dels porters locals), 21 pèrdues i 4 exclusions.
PARCIALS: 2-0, 8-0, 10-4, 13-5, 16-8, 20-8 descans, 21-10, 24-11, 28-12, 30-13, 33-16, 36-18.