El Joventut Mataró jugarà en un grup totalment català de 1a Estatal

Els mataronins començaran la lliga el 21 de setembre a casa rebent la visita del Banyoles

130302 mataro-sabadell1Tal com havíem ja informat la categoria de 1a Estatal d’handbol ha sofert una ampliació passant a tenir 6 grups de 14 equips enlloc dels 4 que tenia. D’aquesta manera el Joventut Handbol Mataró que jugarà en aquesta categoria per vuitena temporada, i cinquena consecutiva en la seva segona etapa, ho farà en un grup íntegrament català.

Han desaparegut, respecte a la temporada passada, el Bordils que ha pujat a Divisió d’Honor Plata i La Garriga que ha baixat i també els equips valencians del Catarroja i Algemesí, i en el seu lloc apareixen la Fundació Roquerol (nom que pren el BM La Roca), Sant Quirze, tots dos equips ja amb passat a la categoria estatal, i el Banyoles, que així de rebot per fi pot pujar-hi després de diversos intents infructuosos en fases d’ascens.
La primera jornada es jugarà el dia 21 de setembre i en ella el Joventut Mataró rebrà precisament el Banyoles, un dels equips nous.

La resta de partits seran aquests:
Sant Esteve Sesrovires - Vendrell
Palautordera - Sant Quirze
Sarrià - Fundació Roquerol
OAR Gràcia Sabadell - Granollers B
Salle Montcada - Sant Martí Adrianenc
Esplugues - Gavà

El sènior femení tornarà a jugar a Lliga Catalana

Per altra banda el sènior femení que jugarà a Lliga Catalana, ho farà en un grup de 12 equips format per Ascó (que serà el primer rival el 12 d’octubre a casa), Gavà, Sant Esteve Sesrovires, Vilanova Camí, Castelldefels B,  Vilamajor, Sant Vicenç, Tortosa, Granollers Atlètic, Molins i OAR Gràcia.

Els altres sèniors masculins també tenen grup

El sènior B masculí jugarà a 1a Catalana i debutarà el 5 d’octubre davant els Blanc-i-Blaus de Granollers a casa. I finalment el sènior C jugarà a 2a Catalana, debutant també el dia 5 d’octubre davant el Banyoles B a fora.