El Joventut sense opcions a la Copa tant en homes com en dones

Joventut Mataró- Sant Esteve Sesrovires 28-32 i Joventut Mataró- Molins 14-20

• Dilluns, 20 Maig 2013 10:43

130316 Mataro-Sesrovires

Després d'una lliga brillant, el Mataró no ha pogut mantenir el to de competició a la Copa Catalana i, després de perdre aquest divendres a casa contra el bon conjunt del Sant Esteve Sesrovires, es queda sense opcions de passar als quarts de final.

El Mataró va saber dominar el primer temps (14-12 al descans), però a la represa la intensa defensa dels visitants els va permetre donar la volta al marcador amb un parcial contundent de 7-14, col·locant-se 21-26 a falta de deu minuts. Els groc i negres ho van provar pressionant amb una defensa oberta, però ja va ser massa tard.

Els dos partits que queden davant Salle Bonanova i Bordils B ja seran intranscendents ja que el Joventut no té opcions d'entrar entre els dos primers del grup que disputaran els quarts de final a Mataró. Una llàstima...

JOVENTUT H. MATARÓ 28-32 SANT ESTEVE SESROVIRES

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas, Victor Castejón i Quico Solà porters; Carles Roman, Jan Bonamusa, Marc Martínez, Daniel Aguilera, David Pedragosa, Sergi Rodríguez, Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz, Marc Fuster, Berenguer Chiva, Zigor Amador.
Marcador cada 5': 2-2, 4-5, 8-5, 10-7, 12-9 i 14-12, descans; 15-15, 17-19, 20-23, 21-26, 24-30 i 28-32.

130518 HA fem Mataró - Molins de Rei

El femení acaba la seva participació a la Copa

Per la seva part l'equip femení va caure derrotat a casa davant del potent Molins de Rei per 14-20 en un partit marcat per la forta defensa visitant que va dificultar molt els atacs del Joventut, i d'aquesta manera acaba la seva participació a la Copa Catalana. Ara toca preparar la temporada vinent...

JOVENTUT MATARÓ- MOLINS DE REI 14-20

JOVENTUT MATARÓ: María José Pérez portera; Cristina Moreno, Cristina Pi (2), Diana Gomà, Cristina Arteaga (1), Isa Latorre (4), Irene Chiva, Laura Gallego (3), Saray Alpiste, Marta Sánchez (1), Irene Hernández (1), Paula Soler i Mònica Torrelles (2)
PARCIALS CADA 5': 0-3, 3-6, 5-7, 6-10, 6-13, 8-14 descans; 8-15, 9-15, 11-17,12-18, 13-18, 14-20