Victòria a Banyoles en partit de Copa d'handbol

L'equip femení va perdre a Vilanova del Camí

El passat dissabte el Joventut Handbol Mataró masculí va obtenir la primera victòria a la Copa Catalana en guanyar amb certa comoditat per 26-35 a la pista del Banyoles, tercer classificat de la Lliga Catalana, la categoria que està per sota de la 1a Estatal on milita l'equip mataroní. A la primera part ja estava tot decidit amb un 11-19, tot i les nombroses baixes de l'equip mataroní. Van jugar: Oriol Mas i Quico Solà porters, Carles Roman, Marc Martínez, Dani Aguilera, Bernat Muñoz, Toni Busquets, Zigor Amador, Jan Bonamusa, Berenguer Chiva i Àlex Bosch (del sènior B que debutava).
Aquest divendres 17, a les 21:30 hores, el Joventut rep el Sesrovires en un partit en el qual no pot fallar si vol estar present als quarts de final que es disputaran a la nostra ciutat.
Recordem que es classifiquen dos equips de cada grup i ara mateix Vendrell i Sant Esteve Sesrovires estan per sobre amb 4 punts, dos punts més que Joventut Mataró i Salle Bonanova.

130302 mataro-sabadell1

L'equip femení ja està eliminat
Per la seva part l'equip femení va perdre a Vilanova del Camí per un mínim 31-30 (14-15 al descans) i ja diu adéu a qualsevol esperança de classificació. Aquest cap de setmana tancaran la seva participació rebent el Molins de Rei a casa (18 hores).
Van jugar: María José Pérez, portera, Cristina Moreno, Mònica Torrelles (5), Diana Gomà (2), Isa Latorre (11), Irene Chiva, Laura Gallego (3), Saray Alpiste (4), Irene Hernández (1) i Saray Romero (4).

130504 HA fem Mataró - LaRoca 04 copia