El femení del Joventut comença la Copa amb derrota

Va fer una bona primera part contra La Roca però es va enfonsar a la segona

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va començar la Copa Catalana amb derrota a casa davant del BM La Roca, equip que havia disputat el TOP-4 català la setmana anterior.

L'equip local va fer una molt bona primera part superant amb certa facilitat la defensa vallesana i al descans s'arribà amb avantatge del Joventut de 14-11. Però a la represa tot va canviar i, quan l'equip roquerol, que va defensar amb molta més intensitat, es va posar per davant, l'equip groc-i-negre es va precipitar molt propiciant els contraatacs visitants amb els quals es va obrir una àmplia escletxa al marcador final.

130504 HA fem Mataró - LaRoca 04 copia

JOVENTUT MATARÓ - BM LA ROCA 24-31

JOVENTUT MATARÓ: Mari José Pérez portera (12 aturades), Cristina Moreno, Cristina Pi (3), Diana Gomà (2), Cristina Arteaga, Isa Latorre (6), Irene Chiva (4), Laura Gallego (1), Saray Alpiste (4), Marta Sànchez (2), Irene Hernàndez (2), Mònica Torrellas.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 3-2, 6-6, 10-7, 12-9, 14-11 descans; 16-15, 18-21, 20-24, 21-27, 22-30, 24-31.