El Joventut Ferros Iluro fa una gran primera part i sentencia aviat l'encontre contra l'Esplugues (2

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ FERROS ILURO: Ruiz i Palomino, porters; Gómez (5), Tria, Marc Fuster (9), Batlle, Cuquet (4), Igual, Velasco, Raga (5), Àlex Gomà (1), Capdevila (2) i Torres (2).
MARCADOR cada 5': 3-0, 5-1, 8-3, 10-3, 12-4, 14-6, descans; 17-10, 21-14, 25-14, 26-16, 27-18, 29-21

El Joventut Mataró Ferros Iluro va aconseguir una còmoda victòria, gràcies a la impressionant sortida de partit que van realitzar, sobretot en defensa. Els homes de Josep Maria Guiteras s'afermen d'aquesta manera en la segona posició del grup, ja que els seus perseguidors (Sant Cugat i Manyanet) van empatar entre ells.

L'inici del partit només va tenir color local. El Joventut Mataró dominava el seu rival amb una gran defensa, i anava agafant aventatge sobretot gràcies a la sortida de contraatac. Els barcelonins, en canvi, es veien incapaços de superar la inspirada defensa i la bona actuació del porter Alberto Ruiz en la primera part. Les distàncies es van anar ampliant, fins arribar als vuit gols amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat, el ritme dels mataronins va baixar substancialment, amb més errors defensius i ofensius, però el partit mai va arribar a perillar, mantenint amb comoditat la diferència aconseguida de vuit gols que ajuda a millorar el golaverage general.