El Joventut Handbol Mataró busca el cop definitiu a Palautordera

El diumenge a les 12:30 hores al nou pavelló de Santa Maria de Palautordera

El diumenge (12:30 hores) al nou pavelló de Santa Maria de Palautordera hi ha un partit d’alt voltatge. Allà s’enfronten els dos primers classificats de la Lliga Catalana: el líder imbatut, el Joventut Handbol Mataró (28 punts), i el segon classificat, el Palautordera (25 punts).

L’equip que dirigeix Josep Maria Guiteras té en aquest partit, davant d’un dels pocs equips de l’handbol català que ha jugat a la màxima categoria estatal, l’oportunitat de donar el cop definitiu i agafar un avantatge que ja seria pràcticament insalvable. De ben segur no serà fàcil, però l’equip groc-i-negre està en un gran moment i anirà a per totes amb l’avantatge de saber que tot i perdre encara conservaria la primera plaça degut als tres punts d’avantatge que atresora. A la primera volta es va guanyar per 25-20.

La temporada passada allà es va perdre per un 36-33, en el partit en que perdent el Joventut ha encaixat més gols de les cinc darreres temporades, i en canvi fa dues temporades s’hi va guanyar per un claríssim 25-35.També allà s’hi havia jugat la temporada 58-59 quan el BM Mataró va jugar per primera vegada a la 1a Categoria Catalana perdent-hi per 22-15.15a jornada  17 generSalle Bonanova- BanyolesSant Martí B- ManyanetBordils- Sant CugatGavà- VendrellPalautordera- JOVENTUT MATARÓGEiEG- Sant QuirzeTerrassa- Poblenou