El CE Mataró empata davant del líder

Una "auto-expulsió" de Palacios va condicionar el final de partit

El Mataró va empatar davant del líder en un partit del tipus Barça- Chelsea en el qual es van veure les cares un futbol més de toc de l'equip groc-i-negre amb un futbol més vertical dels visitants.Gol "olímpic" igualat per una indecisió defensivaDes del primer moment es va veure que l'equip local intentava jugar molt més la pilota obrint el joc per les bandes, on figurava de manera poc habitual Cebri per la dreta i com és habitual Callicó per l'esquerra, amb Molina fent d'obrellaunes al centre de la poblada i forta defensa visitant, amb Uri de mitja punta.

Després d'un primer quart d'hora discret quan a joc, el Mataró es va avançar amb un gol de córner directe de Callicó des de la dreta i a partir d'aquell moment el partit es va animar, amb un Mataró dominador arribant amb facilitat a l'àrea visitant, amb jugades ben trenades, com una entre Uri i Molina que va acabar amb una rematada alta del davanter centre local, i altres que no van trobar rematador.

Però en els darrers minuts de la primera part els vilanovins van contraatacar amb molt de perill i després d'un gol anul·lat a Àvila i una gran ocasió de Triguero salvada per Miguel Àngel va arribar l'empat en una altra jugada a pilota aturada. La resposta local va ser immediata però una rematada de Callicó de molt a prop la va treure un defensa sota pals.Els dos equips acaben amb deuA la represa el joc va ser molt més travat i poc vistós. El Vilanova esperava al darrere i el Mataró continuava buscant la sort en els córners directes de Callicó.A falta de vint minuts va arribar l'expulsió d'Alquézar que deixava el Mataró en superioritat numèrica, però quan Manel Moya ja havia fet un parell de canvis per enfocar aquests darrers minuts el veterà Palacios es va pràcticament autoexpulsar en protestar reiteradament una decisió arbitral rebent dues grogues consecutives. De tota manera el Vilanova ja es conformava amb l'empat i el Mataró va l'únic que va buscar el gol sense sort, amb dues clares opcions a peus de en un xut de falta refusat per Carulla i d'Àlex que va enviar als núvols una volea des de dintre l'àrea petita.

CE MATARÓ- VILANOVA 1-1

CE MATARÓ

Miguel Ángel, Javi Gonzàlez, Víctor Durán, Palacios, Sauras (Kiku 77'), Altuna (Artur 67'), Cebri, Carlos, Molina, Uri Martín i Callicó (Àlex 85').

VILANOVA

Carulla, Caballero, Javi Garcia, Valldosera, Alquézar, Boira, Edgar (Julio Alberto 56'), Ibrahim, David Àvila (Àlex Vall 72'), Triguero, Cano (Nefta 63').

Àrbitre

Sr. Vico Moreno. Targetes grogues a Molina i Palacios (2, expulsat als 79') del Mataró i a Boira i Alquézar (2, expulsat als 72') del Vilanova.

Gols

16' CALLICÓ de córner directe (1-0); 43' Falta penjada sobre l'àrea local que ningú refusa i cau a peus de Javi Garcia que marca (1-1).

LA CLAU:L'expulsió del veterà Palacios per dues grogues per protestar de forma consecutiva va condicionar molt el final del partit que el Mataró sense aquest fet hauria enfocat amb superioritat numèrica.