El Santvicentí va sentenciar a la primera part

SANTVICENTÍ 0- 2 CIRERA

El Cirera va caure en el derbi comarcal de la jornada per 2 a 0 a Sant Vicenç de Montalt. L’equip groc va aguantar mitja hora de joc davant un dels equips que aspiren a l’ascens. Cal recordar que el Santvicentí ha pujat aquesta mateixa temporada a la categoria després de quedar primer la passada temporada a la Segona Territorial per Davant el Cirera, i aquest any s’ha reforçat amb molt bons jugadors per tal de tornar ha assolir un altre ascens.

El matx va començar molt igualat, els locals tenint la pilota i el Cirera esperant la seva opció al contraatac. Però en el minut 35, Rafa va aprofitar una errada groga per fer l’1 a 0. Aquest gol va trastocar els plans dels mataronins que van veure com, abans d’arribar al descans, encaixaven el segon gol que sentenciava el partit.

A la represa el Cirera va introduir tots els jugadors d’atac que tenia a la banqueta i les ocasions de gol van arribar, tot i això la gran actuació del porter local i la mala sort van impedir que l’equip s’acostés en el marcador.

Toni, Martínez, Pajuelo, Valiente (Ribó), Juan, Manu (Valero), Alibés (Moreno), Palanco (Angel), Alberto, Mena, Pereira.GOLS. 35’ Rafa (1-0), 41’ Xuspi (2-0).