El CE Mataró no pot culminar la remuntada

La segona part els groc-i-negres la van jugar amb deu

El Mataró va jugar tota la segona part amb deu jugadors i tot i els seus esforços no va poder treure res de positiu del Masnou en el primer derbi comarcal de la temporada de l'equip groc-i-negre. [Veure classificació de 3a]Polèmica arbitral a la primera partDesprés dels primers compassos del partit en els quals els dos equips intentaven agafar el control van arribar un parell de jugades polèmiques, ja que primer el Mataró va reclamar un penal sobre Callicó no assenyalat pel col·legiat, que poc després si que en va assenyalar un a l'àrea mataronista, que va servir perquè els locals s'avancessin. I la cosa encara es va complicar més quan a falta de set minuts per al descans Sergi Navarro va ser expulsat per doble amonestació, obligant al Mataró a buscar el triomf, com va passar la setmana anterior, jugant amb deu.Manel Moya arrisca A la represa Manel Moya va arriscar i va deixar només una línia defensiva de tres homes, fent entrar un migcampista ofensiu com Uri Martín pel defensa Rangel. Això va sorprendre el Masnou, que es va veure tancat a la seva àrea en els primers minuts. Molina, que ja havia tingut un parell d'ocasions, va establir l'empat i poc després Cebri hauria pogut rematar la feina, però després d'una bona jugada va fallar la rematada a porta buida, errant un dels gols més fàcils de la seva carrera.Poc a poc el Mataró va anar baixant el ritme acusant la inferioritat numèrica i els locals ho van aprofitar marcant dos gols gràcies a l'oportunisme de Romario. Però demostrant que no es rendia enmig encara Uri Martín va tenir una gran  ocasió que va sortir fora per poc. Es va perdre, però donant una bona imatge...

MASNOU- CE MATARÓ 3-1

MASNOU

Evo, Miguel, Molina, Barberán, Manotas, Sergi (Tomeu 59'), Xavili, Juan Pedro (Caña 72'), Suktán (Borja 81'), Galisteo i Romario.

CE MATARÓ

Miguel Ángel, Javi Gonzàlez, Rangel (Uri Martín 46'), Víctor Durán, Oliver, Navarro, Marcos (Mancheño 64'), Artur, Cebri (Àlex 67'), Molina i Callicó.

Àrbitre

Sr. Cano Gàzquez. Targetes grogues a Miguel, Manotas i Xavili del Masnou i Rangel, Marcos i Navarro (dues, expulsat als 38') del Mataró.

Gols

29' Galisteo de penal (1-0); 53' MOLINA remata de cap a la sortida d'un córner (1-1); 65' Romario aprofita un refús defectuós a la sortida d'una falta (2-1); 88' Borja engalta un xutàs que va al travesser i el refús el remata de cap Romario (3-1).