Derrota injusta del juvenil

CE MATARÓ – MALLORCA 0-2

El juvenil del Mataró va perdre a casa dissabte passat contra un Mallorca que es va endur els tres punts, però que en cap moment va superar en joc a l’equip groc i negre. El partit va estar molt igualat en tots moments, amb un Mataró que intentava jugar la pilota i amb un Mallorca que jugava a la pilotada llarga i que va interrompre constantment el partit amb faltes i protestes a l’àrbitre.

La primera part no va ser gaire vistosa i no es van veure gaires ocasions de gol, les més clares van venir a pilota parada sobretot per l’equip visitant que té el gran físic dels seus jugadors com a principal arma d’atac.

A la represa només començar el Mallorca va aconseguir el 0 a 1 gràcies a un còrner. A partir d’aquí els groc i negre es van llançar a l’atac disposant de nombroses ocasions de gol, Ramon va tenir la més clara, però la seva volea la va treure des de la línia de gol un defensa balear. Amb els locals llançats els visitants van fer el 0 a 2 en un ràpid contraatac. Aquest gol va minvar molt el joc mataroní i les esperances d’empatar davant un Mallorca que d’aquí fins al final es va dedicar a deixar passar els minuts entre falta i protesta.

Victòria entre setmana a MallorcaTot i això la setmana no va ser del tot dolenta, ja que l’equip el dimecres dia 1 va guanyar el seu partit de la jornada 10 del campionat per 1 a 4 en el camp de La Salle de Mallorca.

CE MATARÓ 0 – 2 MALLORCA

CE MATARÓ

Albert, Joel, Molina(Villen), Berastegui (Oriol), Didac, Nando, Aitor, Joan (Creus), Ramon, Eudald, Joan.GOLS: 46’ Jaime (0-1), 63’ Sergi (0-2)