El CE Mataró cau davant del líder

REUS DEPORTIU 2 - 0 CE MATARÓ

El Mataró va caure al camp del nou líder de la categoria, el Reus, en un partit amb poca activitat ofensiva dels homes de Manel Moya. I això que quan només s'havien jugat quatre mintuts de joc ja perdien, però ni la necessitat de buscar el gol va fer que els mataronins controlessin el partit. A la segona meitat, els locals van demostrar el perquè són un dels clars favorits a l'ascens.L'estratègia del Mataró de veure-les venir va quedar truncada ben aviat amb un gol d'oportunisme de Castillejo, en aprofitar una badada de la defensa mataronina –que tenia la baixa important del veterà capità Palacios. A partir d'aquí poca cosa fins al descans, a excepció d'una bona ocasió de Cebri, l'oportunitat més clara dels groc i negres. A la represa clar domini dels locals que no van donar opció als groc i negres que a més es van quedar amb deu a pocs minuts del final, poc després d'haver encaixat el segon i definitiu gol. 

REUS DEPORTIU 2 - 0 CE MATARÓ 

REUS DEPORTIU:

Pociello, Pradas, Iker Iraola, Peque, Iban Pérez, Márquez (Duran, 46'), Óscar García (Joan Oriol, 17'), Álvaro, Castillejo (Víctor Curto, 84'), Pallarès i Yangüela.

CE MATARÓ:

Miguel Ángel, Javi, Rangel, Víctor Duran, Oliver, Navarro, Sauras, (Uri, 71'), Altuna, Cebri, Artur (Marcos, 53') i Callicó (Álex, 84').

Àrbitre:

Sr. Gómez Hoyas. Targeta vermella al mataronista Altuna (87'). Grogues pels locals Pradas, peque, Iraola i Yanguela, i als visitants Rangel, Víctor Duran, Navarro, Altuna i Cebri.

Gols:

5' Castillejo (1-0)84' Pallarès (2-0)

Enllaç amb la Classificació de 3a Divisió