Mala jornada pels mataronins de 2a Territorial

Només La Llàntia va aconseguir gunayar el seu partit

JUVENTUS - PREMIÀ DE DALT 2-4JUVENTUS. Moreno, Juli, Albert, Pere, Agusti, Martin (Bolo), Poli (Rodri), Chayo, Solà, Jose (Rimblas). El Juventus va perdre a casa seva per dos a quatre en un dels pitjors partits jugats aquesta temporada. L’equip verd que va realitzar una molt bona campanya l’any passat no ha pogut entrar encara en la dinàmica de competició i sembla ser que està notant molt el canvi d’entrenador i la baixa d’alguns jugadors. Tot i això la plantilla espera superar aquest mals moments ens els pròxims partits i sortir així de l´últim lloc de la classificació.PINEDA - PLA D’EN BOET 5-3PLA D’EN BOET. Jose, Raul, Pedro, Pirri, Dani, Victor (Antonio), Mario (Guillen), Chaco, Pera (Jonathan), Moliner, Zamora.  El Boet va perdre en un partit trepidant on es van poder veure fins avuit gols i on l’equip groc va ser capaç d’empatar fins a tres cops un marcador advers. La primera part va estar molt igualada, però el major encert dels locals de cara porteria va fer que el marcadoral final dels quaranta cinc minuts fos de 2 a 0. A la represa el Boet va reaccionar Pirri va fer el 1 a 2, però poc després el Pineda fei el tercer gol. Tot i això a falta d’un quart d’hora pel final els grocs van empatar. Però després de l’esforç realitzat durant tot el matx, les forces dels jugadors mataronins van baixar i en els deu últims minuts el Pineda va fer dos gols més que van sentenciar el matx.  LA LLÀNTIA - CARMELO 2-1La Llàntia va aconseguir la primera victòria de la temporada per un resultat ajustat de 1 a 2 davant un Carmel que va posar lluita fins al final. Amb aquest resultat l’equip surts dels últims llocs de la classificació. El matx va estar molt igualat, i no va ser fins al final que l’equip verd va aconseguir el gol de la victòrial.

MOLINOS - CABRILS 0-1Els Molinos van perdre qa casa per la mínima contra el Cabrils i d’aquesta manera tornen a fer un en darrera en la classificació. L’equip blanc i blau no va jugar com la setmana passada en el derbi contra el Boet i després de fer un partit molt gris va veure com el Cabrils amb un gol en va tenir prou.

Jornada 5 (8 d’octubre)MOLINOS- Cabrils     0-1Pineda- PLA D’EN BOET     5-3Canet- Tiana       0-1Sant Pol Llavaneres     2-0JUVENTUS- Premià de Dalt     2-4LA LLÀNTIA- Carmelo    2-1Sabadellenca- Arenys de Mar     2-0Masnou AT- Vilassar de Dalt B     1-1Classificació. Sabadellenca 12; Sant Pol 9; Premià i Tiana 7; Llavaneres, PLA D’EN BOET, Canet i Arenys de Mar 6; Carmelo i Vilassar de Dalt B 5;Sant Crist, Cabrils, Pineda, LLÀNTIA, MOLINOS i Masnou AT, España 3; JUVENTUS 1.