Maneta de gols al fins ara líder imbatut

CERDANYOLA 5 - 0 LLOREDA

La Cerdanyola va derrotar amb autoritat a casa al fins ara líder de la categoria, el Lloreda gràcies a una segona part espectacular. Efectivament el segon temps dels grocs va ser per emmarcar, i amb un Odin golejdaor, que amb tres gols va ser el millor jugador del partit tot i entrar en el segon temps.

Malgrat això, la primera part va estar molt igualada, tot i que sempre van ser els locals els que van tenir la possessió de la pilota i  els que van tenir més clares ocasions de gol. El Lloreda per la seva part es va tancar al darrera buscant algun error dels grocs per sortir al contraatac i agafar descolocada a la defensa cerdanyolenca.

A la represa amb el marcador a zero gols els grocs van sortir a per totes i als cins minuts Niro va fer el 1 a 0. Amb aquest gol les esperances dels visitants de treure almenys un punt van desparèixer i es van venir a vall. Aquest fet el va aprofitar a les mil maneres la Cerdanyola que gràcies a un extraodinari Odín que va fer tres gols i a un altre gol més de David van fer el contundent  5 a 0 final.

CERDANYOLA:

Jodar, Arnau, Gerard, Rafa, Javi, Leva (Odin), Jordi, Zeus (Navarro), Nito (Dani), Ribas (Ishan), David (Brescó).

GOLS:

50’ Nito (1-0), 53’ Odin (2-0), 60’ Odin (3-0), 82’ David (4-0), 890 Odin (5-0).