El Molinos guanya el primer derbi

Cròniques de la jornada de 2a Territorial

Després de tres jornades sembla que Molinos ja ha arrencat i ha deixat la part baixa de la classificació. El Boet ha començat força bé, tot i l’última derrota i ja té sis punts de nou. La part negativa són el Juventus i La Llàntia que tant sols n’han sumat 1. Malgrat això la lliga tot just acaba de començar i per experiència ja podem dir que fins d’aquí a la primera volta no podrem dir quins equips optaran per l’ascens.

CARMEL – JUVENTUS 2-2 JUVENTUS: Moreno, Juli, Albert, Pere, Agusti, Martin (Bolo), Poli (Rodri), Chayo, Solà, Jose (Rimblas). El Juventus va empatar al camp del Carmel després de fer un bon partit, però que va veure com li empataven in extremis i de penal. Els verds es van mostrar molt superiors durant tot el partit, però tot i això tots dos equips van fer els mateixos gols i el millor joc verd no es va veure recompensat. Solà va fer el 0-1 al minut vint, plasmant el domini verd, però després de desaprofitar dues ocasions clares els locals, abans d’arribar al descans, van empatar el matx. A la segona part la tònica va ser la mateixa, els verds dominant i creant ocasions i els locals tancats al darrera. Castañé va fer l’1 a 2 que semblava sentenciar el partit, però a falta de cinc minuts pel final el Carmel feia el 2 a 2 definitiu, després que l’àrbitre senyalés un penal més que dubtós. Amb aquest penal ja van quatre els que li han assenyalat al Juventus en els quatre partits de lliga que portem. PLA D’EN BOET – MOLINOS 0-1 PLA D’EN BOET: Jose, Raul, Pedro, Pirri, Antonio, Albert, Zamora (Mario), Chaco, Pera, Moliner, Caballero. MOLINOS: Jesús, Cristian, Carlos, Miron, Fran, Andorrà, Luis, Manuel, Raul, Miguel, Nove. El Molinos va aconseguir la primera victòria de la temporada guanyant en el primer derbi de la temporada en el camp del Boet. El partit va ser molt poc vistós i en tot moment les defenses es van imposar als atacs d’un i altre equip. La primera part podríem dir que va ser una mica més de color groc, però, tot i això, les ocasions dels locals, a l’igual que la dels visitants, van ser escasses. A la represa, a mida que passaven els minuts, els blanc i blaus es van apoderar del matx davant un Boet que sembla patir molt desgast durant les segones parts. Malgrat això els Molinos no van tenir gaires ocasions de gol per marcar fins al minut vuitanta-tres, quan Raul va resoldre una jugada embolicada dins de l’àrea que va donar els primers tres punts per l’equip blanc i blau. ARENYS DE MAR – LA LLÀNTIA 3-2 La Llàntia continua amb el seu mal inici de temporada després de perdre per 3 a 2 al camp de l’Arenys de Mar. El partit va estar molt obert i qualsevol dels dos equips es podria haver endut el matx, però el major encert dels locals va decidir un partit trepidant i amb alternatives en el marcador. Amb aquesta derrota l’equip verd continua a la cua de la classificació havent sumat tants sols un punt dels nou possibles.