El Cirera empata i tot queda per decidir

L'ascens es decidirà a Terrassa

El Cirera va empatar en el partit d’anada a casa a zero gols i ara haurà es jugarà l’ascens per jugar a Primera Territorial a Terrassa. Malgrat l’empat sense gols els locals sempre van portar la iniciativa i van disposar de diverses ocasions per poder-se haver endut una mínima renta d’avantatge. Les millors ocasions pels grocs van arribar a la primera part, les més clares van ser un remat de Mena de falta directa al pal i un ma a ma contra el porter de Raul que va superar al porter, però va sortir la pilota per sobre els tres pals. Pel que fa als visitants es van mostrar com un bon equip defensiu que va venir al Municipal a empatar a zero gols i ho va aconseguir. El San Pedro només va crear algun perill a pilota parada aprofitant l’alçada dels seus centrals i en algun inocent xut llunyà.

Amb aquest resultat l’eliminatòria queda encara per decidir i el Cirera en tindrà prou de no perdre a Terrassa guanyant o empatant a gols per classificar-se. El partit es jugarà diumenge a les cinc de la tarda.  

CIRERA 0 – 0 PEÑA SAN PEDRO CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Moreno (Manolo) , Pereira (Valero), Diaz, Ito, Moreno, Raul.