ES CELEBRA EL 25è ANIVERSARI DE LA UNIÓ DEL FUTBOL DE CIRERA

Avui dimecres comencen els actes de celebració del 25è aniversari de la fusió del CD Cirera i de l’UDIS Cirera, que va significar la creació de la Unión Deportiva Cirera, des de llavors l’únic representant futbolístic del barri.

Anteriorment havien coexistit fins a tres equips, el Centro Social de Cirera, el CF Inmaculada i el CD Cirera. L’any 1974 es van fusionar el CS Cirera i el CF Inmaculada, constituïnt la Unión Deportiva Inmaculada Social de Cirera. No va ser, però, fins a l’any 1976, que el CD Cirera va accedir a unir-se amb l’UDIS Cirera per a fer desaparèixer les rivalitats dins del futbol cirerenc. Relaten els que van viure aquells esdeveniments que aquesta unió no va ser precisament una tasca senzilla, raó per la qual no es fa d’estranyar que en celebrin les noces d’argent amb tant d’entusiasme.

El punt de partida dels actes de commemoració és la misa que es celebra avui a 2/4 de 9 del vespre a l’esglèsia de Cirera en record de tots els difunts de la UD Cirera. El divendres comença la celebració esportiva, amb la disputa de partits de futbol a 7 des de les 6 de la tarda fins a les 12 de la nit, amb la participació de tots els equips de la base del club i la dels veterans en l’últim partit. El dissabte al matí (de 10 a 13) juguen l’equip cadet i el juvenil, ja en partits a 11, i el plat fort de la celebració es reserva per la tarda del mateix dia. El partit estelar, precedit per un de futbol a 7 disputat pels més petits de la base, el jugaràn el primer equip del UD Cirera contra el primer equip del CE Mataró, de 2ª Divisió B, a partir de les 7 de la tarda. Al acabar el partit es celebrarà un sopar social amb el que es donaràn per finalitzats els actes de celebració de l’aniversari.