La Cerdanyola s'acomiada de la categoria amb victòria

CERDANYOLA 4 – 2 RIPOLL

La Cerdanyola va acomiadar la temporada amb una victòria davant els seus seguidors. Aquesta victòria sap a poc, ja que ja fa setmanes que l’equip va confirmar el seu descens de categoria.

Amb els dos equips ja baixats de categoria el partit va estar molt obert i tots dos equips van jugar sense complexes i a l’atac donant un gran espectacle als espectadors en un matx que va tenir fins a sis gols. La primera part va ser molt entretinguda, tot i que només es va veure un únic gol en l’últim minut i de penal que va donar avantatge als visitants.

Acabant amb bon joc
A la represa la Cerdanyola va reaccionar i va fer els seus millors minuts de joc dels últims mesos capgirant el marcador amb quatre gols amb vint minuts, els tres últims amb tant sols tres minuts. Malgrat el marcador tots dos equips van seguir atacant, un per ampliar l’avantatge i els altres per escurçar-la. En l’últim minut del matx el Ripoll va fer el 4-2 definitiu.

Ara la Cerdanyola s’haurà de començar a centrar en la confecció de la plantilla per l’any vinent a Primera Territorial per aconseguir el més aviat possible l’ascens.

CERDANYOLA:
Mario (Jairo,82’), Vicaria, Porcel, Camprubí, Kiko (Albert,60’), Oscar (Calvo,46’), Augusto, Uri, Bustos (Hugo,46’), David (Navarro,75’), Carlitos.
ÀRBITRO: Sr. Riba Porquet. Va amonestar amb targeta groga al local Mario i als visitants Teti i Jordi.
GOLS: 44’ Casa (0-1) de penal, 51’ Hugo (1-1), 67’ David (2-1), 68’ Uri (3-1), 70’ Carlitos (4-1), 89’ Felip (4-2).