Comiat a una temporada discreta

El Mataró va obrir el marcador amb un bonic gol, però després els blaugrana van tenir el domini del partit

El darrer partit d'una temporada discreta va acabar amb un empat discret davant d'un equip que acabarà per sota a la classificació, com és el segon filial blaugrana, després d'un matx força mogut que hauria pogut tenir més gols per les ocasions que van tenir els dos equips.

Bon inici groc-i-negre que dóna els seus fruits
L'equip groc-i-negre va començar amb el millor equip que pot presentar ara mateix, tenint en compte que només Pol està lesionat, i des del primer moment va prendre les regnes del partit i ja al primer minut Àlex Delmàs va estavellar una falta al travesser. Als deu minuts i a la sortida d'una altra falta Molina va rematar molt bé de cap responent Mario amb una gran intervenció desviant a córner. Es veia a venir el gol i va arribar després d'una trena molt bonica entre Charly i Delmàs que va culminar l'extrem local.

Però allà es va acabar el Mataró a la primera part. A partir d'aquell moment el centre del camp blaugrana conduït per Casado, ben acompanyat per Victor Besado i Gilavert, es va fer amo del partit i fins al descans les ocasions van ser per als blaugrana: als 24' Víctor Vàzquez va xutar obligant Miguel Àngel a fer una bona aturada, als 25' en una jugada molt semblant al gol local Pedro va xutar fora per poc, als 32' Pedro va rematar novament després d'una errada de Sauras i jose va salvar sota els pals i als 37' Toni va controlar amb el pit fora de l'àrea i va engaltar una esplèndida volea que va anar al travesser.
A la primera part el Mataró havia dominat un terç del temps i el Barça C en els dos terços restants però el marcador era favorable als locals.

L'empat arriba en jugada d'astúcia
A la represa es va reproduir l'inici del partit amb iniciativa groc-i-negre, amb un xut de falta de Delmàs ran de pal i poc després amb un gol anul·lat a Molina per un orsai discutible. Però els visitants buscaven l'empat amb ganes i amb bon joc al centre del camp i a la sortida d'un córner Casado va rematar de cap al pal i poc després Jose es va creuar novament a una rematada que anava a gol.

Poc a poc el Mataró va anar baixant el ritme i el domini va ser més insistent per part blaugrana però sense arribar a inquietar a Miguel Àngel. Els locals esperaven sortir al contraatac per sorprendre aprofitant el treball de Molina a la punta de l'atac, i va estar a punt de fer-ho Charly aprofitant una errada defensiva però el porter va evitar el gol amb els peus.
Tot semblava encaminar-se a aquesta victòria mínima dels locals quan el Mataró es va veure sorprés d'una forma que aquesta temporada els ha donat algun gol a favor però que en aquesta ocasió va ser en contra, quan en una jugada d'astúcia a la sortida d'una falta els joves blaugrana van marcar un gol que els va donar un merescut empat pel que s'havia vist sobre el terreny de joc.

CE MATARÓ 1 - 1 BARCELONA C
CE MATARÓ:
Miguel Àngel, Sauras, Jose, Kiku, Ballús, Lucas, Charly (Fran 84'), Jonathan, Molina (Luismi 82'), Delmàs, Artur (Pacheco 75').
BARCELONA C: Mario, Alonso (Ismael 46'), Borrego, Martos, Casado, Carroza, Toni (Gilberto 68'), Víctor Besado, Víctor Vàzquez, Gilavert (Marc 75'), Pedro.
ÀRBITRE: Sr. F.J. Jiménez Acosta. Va ensenyar targetes grogues a Sauras, Ballús i Jontahan del Mataró i a Borrego, Gilavert i Pedro dels visitants.
GOLS: 14' CHARLY culmina amb un bon xut davant Mario una bonica jugada per la banda dreta iniciada per ell mateix i continuada amb un toc d'esperó de Delmàs que el va deixar sol davant del porter visitant (1-0); 79' Casado llança una falta amb rapidesa mentre els jugadors locals preparen la tanca i Gilberto marca d'un xut ras (1-1).